text.skipToContent text.skipToNavigation

GARDENA tlačna prskalica 5 l Comfort- 1113020ID EK000442423

GARDENA tlačna prskalica 5 l Comfort- 1113020ID: EK000442423

Akcijski udar za alate i sve za vrt. Popust do 35% traje do 10.08. Kompletnu ponudu pogledajte ovdje.

Ne propusti Veliko ljetno sniženje uz popuste do 50%. Akcija traje od 01.08. do 22.08. u 09:00. Cijelu ponudu pogledajte ovdje.

Voda biljkama život znači. Sistemi za navodnjavanje 10% popusta do 31.08. Ponudu pogledajte ovdje.

82,50 KM
Cijena
78,90 KM
GARDENA tlačna prskalica 5 l Comfort Kapacitet: 5 l  Saznaj više

Dostavljamo već od 10.08.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Ergonomska tlačna prskalica za brigu o biljkama. Sa integriranim konusnim otvorom za lakše punjenje i dodacima za lakše pumpanje

S Tlačnom prskalicom 5 l Comfort tvrtke GARDENA bit ćete dobro opremljeni za razne zadatke njege biljaka u vašem vrtu. Koristite ju za precizno tretiranje cvijeća, grmlja ili čak drveća - za navodnjavanje prskanjem, kemijsku ili organsku gnojidbu i zaštitu biljaka. Prije nego što započnete s radom stvorite pritisak u spremniku od 5 litara pumpanjem gore-dolje pomoću praktične D-ručke. Posuda tlačne prskalice ima i ergonomska gazišta kako bi se osigurala stabilnost prilikom pumpanja . Za izradu vlastitih organskih pripravaka za biljke uz uređaj dolaze i recepti te odgovarajući najlonski filter. Pomoću ovog filtera jednostavno je procijediti pripravak od koprive kojim se biljke prskaju radi zaštite od štetnika poput lisnih uši. Postupak punjenja znatno je olakšan pomoću konusnog otvora od 12 cm. Kada sve pripremite za postupak prskanja upotrijebite i ergonomski postavljenu naramenicu koja nošenje prskalice čini ugodnim. Da biste saznali koliko tekućine još ima u spremniku, samo pogledajte u prozirnu mjernu traku. Koplje za raspršivanje vrlo dobro leži u ruci i ima funkciju zaključavanja tako da i u tom pogledu tlačna prskalica 5 l Comfort opravdava svoj naziv. Također imate izbor između između dva različita načina prskanja za fleksibilno tretiranje biljaka – mlaz ili maglica.
 
 

Temelji za čvrsto stajanje

Tlačna prskalica 5 l Comfort ima ergonomsko gazište, uključujući zaštitu mlaznica. U kombinaciji sa širokom D-ručkom osiguravaju sigurno i čvrsto stajanje čak i na neravnim površinama prilikom pumpanja radi stvaranja pritiska.

Praktični dodaci

Priloženi najlonski filter može se umetnuti kao dodatak. Posebno je dizajniran za procjeđivanje domaćih biljnih pripravaka. Uključeni su i prikladni recepti za organske i ekološki prihvatljive pripravke.

 

Sve u jednom pogledu

Čitanje razine vode u prskalici vrlo je jednostavno zbog prozirne trake za gledanje. Odmah znate koliko je tekućine još u posudi od 5 litara.

Fleksibilna mlaznica za raspršivanje

Mlaznica koplja za raspršivanje nije samo iznimno podesiva (od maglice za prskanje do mlaznog raspršivača), već i sama ručka koplja za prskanje ima dobru ergonomiju i može se fiksirati.

 

Jednostavno punjenje

Konusni otvor prskalice promjera 12 cm olakšava punjenje.

Sigurnost

Sigurnosni ventil ispušta pritisak iz spremnika kada ga ima previše, čime jamči sigurnost.

Zaštita

Zaštita mlaznica uključena je u gazište.

 

Masa 1.51 kg
Tip proizvoda Ručne prskalice
Brand Gardena