text.skipToContent text.skipToNavigation

Dare to Leap

Realme je tehnološki brend koji je službeno osnovao Sky Li 28. avgusta 2018. godine. Težnja Realme-a je pružiti proizvode sa sveobuhvatnim superiornim iskustvom za mlade, a Realme je posvećen tome da bude tehnološki brend koji postavlja trendove.

Zahvaljujući mogućnostima u vrhunskim tehnologijama pametnih telefona i AIoT-a, Realme potrošačima donosi proizvode sa leap-forward tehnologijama i dizajnom koji postavlja trendove koji se prvi put primjenjuju u cjenovnom segmentu.

Početkom 2020. godine Realme je najavio svoju dvostruku strategiju „Smartphone + AIoT“. U novembru 2020. godine, Realme je proglašen Counterpointovim izvještajem o isporuci pametnih telefona Q3 2020 za najbrže rastuću marku koja je dostigla prekretnicu od 50 miliona prodaje pametnih telefona. Pored ove prekretnice, Realme je ujedno i najbrže rastuća marka na svijetu u trećem kvartalu, jer je za tromjesečje porastao za 132% u odnosu na isto razdoblje, poprimajući zamah i nadmašujući očekivanja analitičara. Kao najbrže rastuća marka pametnih telefona na svijetu, Realme čvrsto stoji među glavnim brendovima pametnih telefona. Trenutno je Realme ušao na 61 tržište širom svijeta, uključujući Aziju, Evropu, Oceaniju, Blisku i Istočnu Afriku itd.