text.skipToContent text.skipToNavigation

Tesla kuhinjska vaga KS100BLID EK000433849

Tesla kuhinjska vaga KS100BLID: EK000433849

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

Cijena
19,90 KM

Koristite ove divne Tesline kuhinjske vage da izmjerite pravu količinu sastojaka koja vam je potrebna u svakoj avanturi pečenja i kuhanja. 5 RAZLIČITIH JEDINICA Jedn...  Saznaj više

Dostavljamo već od 04.03.2024

Garancija: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Koristite ove divne Tesline kuhinjske vage da izmjerite pravu količinu sastojaka koja vam je potrebna u svakoj avanturi pečenja i kuhanja.

5 RAZLIČITIH JEDINICA
Jednostavno pritisnite tipku UNIT za promjenu načina rada – sastojke možete mjeriti u g/fl.oz/oz/ml/lb. Ova Tesla kuhinjska vaga može mjeriti sve vrste hrane ili tekućine, za vaše dnevne potrebe za pečenjem i kuhanjem.

FUNKCIJA TARE
Sa funkcijom Tare sada je lako mjeriti tečnosti ili male količine sastojaka u posudama. Prvo stavite posudu, pritisnite dugme ON/TARE za nultu vagu, a zatim izmjerite cijelu stvar.

KORISNE KARAKTERISTIKE
Ovaj Teslin uređaj ima veliki, čitljiv ekran, plus indikatore "niske baterije" i "preopterećenja". Vaga će se također automatski isključiti nakon 60 sekundi neaktivnosti, kako bi se produžio vijek trajanja baterije.

LAKO ODRŽAVANJE
Platforma je zabavna i šarena, ali se vrlo lako čisti vlažnom krpom. Uređaj također ima 4 neklizajuće nožice, kako bi se osigurala stabilnost tokom rada.

Kapacitet 5 KG
Boja Blue
Unit g/fl.oz/oz/ml/lb
Auto shut off Da
Model KS100B
Weight (kg) 400g
Dimensions (mm) (W x H x D) 145x18x200 mm

Tip proizvoda Kuhinjske vage
Brand Tesla
Garancija 2 god
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!