text.skipToContent text.skipToNavigation

Kuvings Sokovnik B6000 +PRO Pro SiviID EK000359475

Kuvings Sokovnik B6000 +PRO Pro SiviID: EK000359475

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

Kućanski aparati - sve promocije pogledaj ovdje.

Cijena
1.049,00 KM

Sokovnik za hladno prešanje snage 240 W i brzine od samo 60 okretaja u minuti sa velikim otvorom za namirnice - ubacite cijel...  Saznaj više

Dostavljamo već od 19.04.2024

Garancija: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Sokovnik za hladno prešanje snage 240 W i brzine od samo 60 okretaja u minuti sa velikim otvorom za namirnice - ubacite cijelu jabuku, krušku, rajčicu... 


ŠIROKI OTVOR

Široki otvor za namirnice od 75mm omogućuje ubacivanje cijelog voća i povrća, te tako skraćuje vrijeme pripreme namirnica i cijeđenja soka.

 


HLADNO PREŠANJE

Sok se cijedi prešanjem pri niskoj brzini (60 okretaja u minuti), te tako zadržava okus i nutrijente.

 


BRZO ISPIRANJE

Ulijte vodu u ulazni lijevak da biste isprali unutrašnjost sokovnika prije čišćenja ili da bi isprali okus između cijeđenja različitih sokova.

 


VIŠE SOKA BEZ RAZDVAJANJA!

Sok dobiven hladnim prešanjem do 2 dana možete držati u hladnjaku bez značajnog gubitka nutrijenata. Zbog razlike u gustoći hladno prešani sok se može razdvojiti na slojeve koji laganim miješanjem nestaju, što je potpuno različito od razdvajanja soka zbog oksidacije kod tradicionalnih, centrifugalnih sokovnika koji pri vrlo visokim brzinama sijeku namirnice miješajući ih sa zrakom. Centrifugalni sokovnici zbog velike brzine proizvode toplinu koja uništava nutrijente (posebno je osjetljiv vitamin C) i uzrokuje razdvajanje soka na blijedi, prozirni dio i pjenu koja se skuplja na površini. Također, ovisno o namirnici, hladnim prešanjem ćete dobiti 10-50% više soka!


SMART CAP - ČEP NA IZLAZU ZA SOK

Koristite čep na izlazu za sok za miješanje različitih sokova u posudi za cijeđenje, sprečavanje kapanja soka, te za ispiranje sokovnika između cijeđenja različitih sokova ili prije čišćenja.

 


RAZNOVRSNOST

Hladnim prešanjem možete cijediti i namirnice poput zelenog lisnatog povrća, pšenične trave, oraha, nara i dr. Također možete raditi razna biljna mlijeka (bademovo, sojino, konopljino, heljdino i dr.).

 


TIH NAČIN RADA

Neusporedivo je tiši od tradicionalnih sokovnika. Sve što se čuje jest zvuk pucketanja sočnih plodova voća i povrća!

 


GARANCIJA

Garancija za kućnu upotrebu je 10 godina na motor i 2 godine na ostale dijelove. Za komercijalnu upotrebu garancija na motor je 3 godine na motor i 1 godina na ostale dijelove, uz obavljen redovni godišnji servis.

 

VerVita PRO vrti se brzinom tipičnom za hladno prešanje, 60okr/min.  Naša iskustva pokazala su da je niža brzina okretanja kod drugih proizvođača (40okr/min) minimalno bolja za tvrđe namirnice tipa mrkve ali istovremeno i nepovoljnija za namirnice tipa mekane jabuke, dok je neznatno veća brzina od 70-80okr/min kod nekih drugih modela zanemarivo bolja za mekane namirnice, ali propušta iscijediti maksimum iz mrkve.  Ipak, iskustvo desetina isprobanih različitih modela nam govori da sama brzina okretanja nije presudna za količinu iscijeđenog soka, te smatramo sve viđene i isprobane modele sokovnika na hladno prešanje od 2009 do 2015 istovrsno vrijednima ako uspoređujemo same brzine vrtnje, bile one 40, 60, 70 ili 80 okretaja u minuti.   

Radi najjčeg motora u kategoriji hladnog prešanja (240W VerVita PRO) i do 5 x većeg otvora (promjer 75mm) priprema namirnica te ubacivanje i cijeđenje naranče, mrkve, jabuke i pogotovo zelenja biva u prosjeku 2 do 5 puta brža. Prednost VerVita PRO u brzini još je veća ako ga usporedimo sa nekim modelima sokovnika koji zahtijevaju traže stalnu upotrebe guralice... iako VerVita PRO dolazi sa guralicom, ona za 90% namirnica može ostati u ladici.

Jači motor VerVita PRO sokovnika omogućuje i primjetno (400ml vs 350ml, što je oko 15% razlika) veću iskoristivost  nego što modeli sa slabijim motorom mogu iscijediti od zahtjevne mrkve...  za one koje zanima i zadnja kap soka svakako preporučamo pogledati video (link na dnu stranice, desno).  

 

-Visokokvalitetni materijali - ULTEM®-

Vijak i sito su izrađeni od visoko kvalitetnih i ekološki prihvatljivih materijala koji se koriste u  NASA-i i medicini. Samo najbolje kvalitete za kupce VerVita PRO sokovnika!

 

-BPA free plastični dijelovi-

Posuda za sok napravljena od visoke kvalitete, ekološkog Tritan materijala, koji ne sadrži štetne kemikalije BPA (bisfenol A). Tritan je kao siguran materijal odobren od strane US FDA, europske i japanske NSF »Health department for use in food containers«.

 

-Low-Speed ​​Tehnologija hladnog prešanja-

Jedinstvena patentirana tehnologija hladnog prešanja! Sokovnik VerVita PRO sastojke lagano tješti, dok tradicionalni sokovnici pri velikim brzinama melju i sjeku sastojke što uzrokuje stvaranje topline te gubitak dragocjenih hranjivih tvari u soku.

 

-Visoke performanse motora-

Najsnažniji sokovnik za hladno prešanje, sa motorom snage 240 W radi vrlo tiho. S njime se i najtvrđa žuta mrkva u trenu pretvara u ukusni sok.

 

-Sigurnost na prvom mjestu!-

Sokovnik će raditi samo ako je pravilno sastavljen! Također, ima tri otvora za aktivno hlađenje, a u slučaju pregrijavanja automatski će se zaustaviti.

 

VerVita PRO ostvarenje je sna mnogih juice barova... trenutno najzaposleniji sokovnik u jednome zagrebačkome juice baru radi 400 sokova od 3dl na dan svaki dan... to je 120 litara soka dnevno i tako već par mjeseci, što je dokazana garancija vrhunske upotrebljivosti, pouzdanosti i iskoristivosti.  Izrada čaše soka nikad nije bila brža, a snaga motora garantira vrhunsku snagu cijeđenja a time i iskoristivost i besprijekornu kvalitetu soka.  

ŠTO SVE DOBIJETE UZ KUVINGS PRO SOKOVNIK
1. baza
2. posuda za cijeđenje
3. čistač sita
4. sito
5. vijak
6. ulazni lijevak
7. guralica
8. posuda za pulpu
9. posuda za sok
10. četka za čišćenje sita
11. mala četkica
Tip proizvoda Sokovnici
Brand Kuvings
Garancija 2 god
Boja Siva
Vrsta sokovnika Hladno prešanje
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!