text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO 10950 DUPLO Farm Traktor i briga o životinjama na farmiID EK000375991

LEGO 10950 DUPLO Farm Traktor i briga o životinjama na farmiID: EK000375991

Prilikom plaćanja bilo kojom Visa karticom do 22.06. u 9h , na zadnjem koraku naplate obračunat će se dodatnih 10% popusta na trenutnu cijenu.

Ista cijena za plaćanje do 24 rate. Više o načinima plaćanja saznajte ovdje.

51,00 KM

Cijena
45,90 KM

Dodatnih 10% VISA

Cijena za sve VISA kartice:
41,30 KM
LEGO 10950 DUPLO Farm Traktor i briga o životinjama na farmi Brand: Lego | Kategorija: LEGO DUPLO | Dob: 2+ | Broj kockica: 27 |  Saznaj više

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 01.06.2023

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Uvedite mališane u zabavu na traktoru, brigu o životinjama i maštovitu igru u kompletu LEGO® DUPLO® Town Traktor i briga o životinjama na farmi (10950).
Raznoliki komplet igračaka potiče na beskrajnu kreativnu zabavu i razvoj kroz igru.
Zabavno učenje na farmi. Predškolci i roditelji uživaju u čarobnim zajedničkim trenucima dok pomažu na farmi i u malom zoološkom. Traktor vuče alat u prikolici, a tu su i 2 slatke ovce, poljodjelac i dijete. Dok se djeca pretvaraju da se brinu za životinje, dovoze hranu ovcama i hrane ih, razvijaju fine motoričke vještine te društvenu i emocionalnu svijest.
Praktične edukativne igračke za malu djecu. Uz igračke iz serije LEGO DUPLO mališani mogu uživati u otvorenoj zabavi, izražavanju osobnosti i veselom učenju. Kada se djeca i roditelji zajedno igraju kompletima DUPLO, dijele dragocjene trenutke u razvoju.


• Komplet LEGO® DUPLO® Town Traktor i briga o životinjama na farmi (10950) sadrži traktor za vožnju i ovce koje treba nahraniti te potiče djecu koja vole životinje i vozila na maštovitu igru i učenje prije škole.
• Sadrži traktor s malom prikolicom, 2 ovce te figure poljodjelca i djeteta koje djeca mogu uzeti i igrati se njima. Sadrži i stablo za slaganje, poljoprivredni alat i balu sijena realistične teksture.
• Djeca razvijaju fine motoričke vještine te društvenu i emocionalnu svijest dok se pretvaraju da sudjeluju u zabavnim poljoprivrednim poslovima, kao što su vožnja sijena do ovaca i briga za njih.
• Sjajan poklon za Božić, praznike, rođendan ili „tek tako” za djecu od 2 godine i stariju koja vole traktore, životinje i kreativnu igru. Traktor je dug više od 15 cm, a stablo za slaganje visoko više od 11 cm.
• Djeca se mogu igrati kompletom na mnogo načina i lako ga kombinirati s drugim poljoprivrednim igračkama iz serije LEGO® DUPLO®. Upute za slaganje sadrže zabavnu priču u slikama s modelima iz kompleta, pa kreativno slaganje i maštovita igra postaju još zanimljiviji.
• Svi kompleti igračaka iz serije LEGO® DUPLO® posebno su osmišljeni tako da budu prikladni za mališane te potiču na otvorenu igru za razvoj koju roditelji mogu podijeliti s mališanima.
• Kompleti za slaganje iz serije LEGO® DUPLO® ispunjavaju stroge standarde industrije za kvalitetu, što znači da ih male ruke mogu lako uzeti, sastaviti i rastaviti, i to još od 1969. LEGO® DUPLO® kocke i dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge standarde za sigurnost djece.

Set sadrži: 27 dijelova
Preporučena dob: 2+ godina
Tip proizvoda LEGO DUPLO
Brand LEGO®
Dobna Granica 2+
Broj kockica 27
Namijenjeno za Bebe 1 - 3
Tema Duplo Farm
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!