text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO VIDIYO K-Pawp Concert 43113ID EK000497493

LEGO VIDIYO K-Pawp Concert 43113ID: EK000497493

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

130,00 KM

Cijena
108,50 KM

Režiraj spot i glumi u njemu uz komplet LEGO VIDIYO™ K-Pawp Concert (43113). Aplikacijom oživi figurice u spotovima i gledaj kako 3 lika nastupaju na pozornici. Okreći glave, zvučnike i svjetla mod...  Saznaj više

Besplatna dostava

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Režiraj spot i glumi u njemu uz komplet LEGO VIDIYO™ K-Pawp Concert (43113). Aplikacijom oživi figurice u spotovima i gledaj kako 3 lika nastupaju na pozornici. Okreći glave, zvučnike i svjetla modela da bi se u spotu pojavile različite scene. Podijeli spotove na društvenoj mreži sigurnoj za djecu. A onda pogledaj fora prostor iza pozornice modela!• Potaknite djecu da režiraju kreativne muzikene spotove i glume u njima u kompletu LEGO VIDIYO™ K-Pawp Concert (43113). Sadrži 3 figurice s dodacima, 14 nasumce odabranih BeatBita i 3 posebna BeatBita.
• Preuzmite aplikaciju LEGO VIDIYO™ i skenirajte figurice zečića, mace i letećeg jednoroga, BeatBite za posebne efekte i sam model. Gledajte kako model postaje pozornica na kojoj likovi mogu nastupati!
• Skenirajte BeatBite u aplikaciji da otključate posebne efekte: svi likovi mogu dobiti iste kostime ili zauzeti plesne položaje u stilu K-Popa.
• Djeca će rado mijenjati prave LEGO modele da vide kako se mijenjaju scene u spotovima, mogu zamijeniti glavu jednoroga glavom mačke i gledati kako se pozadina mijenja.
• Zabavno muzikeno iskustvo za dječake ili djevojčice od 8 godina i starije koji zaslužuju nagradu. Komplet igračaka s koncertom K-Popa ujedno je i sjajan blagdanski poklon za svu djecu koja vole muzikene igračke, ples i nastupe.
• Pozornica u stilu K-popa visoka je više od 13 cm, duga 14 cm, a široka 30 cm.
• Aplikacija LEGO VIDIYO™ kompatibilna je s odabranim uređajima sa sustavima iOS i Android. Provjerite kompatibilnost na stranici www.LEGO.com/devicecheck. Djeca trebaju tražiti dozvolu roditelja prije nego što se spoje na internet.
• U kompletima LEGO VIDIYO™ djeca dobivaju novo iskustvo društvene igre uz koje dječaci i djevojčice posaju redatelji, producenti i muzikene zvijezde te stvaraju i dijele muzikene spotove.
• LEGO dijelovi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se pouzdano spajali svaki put. Tako je još od 1958.

Set sadrži: 514 dijelova
Preporučena dob: 8+ godina

Tip proizvoda LEGO VIDIYO™
Brand LEGO®
Dobna Granica 8+
Broj kockica 514
Namijenjeno za Djevojčice
Tema Vidiyo
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!