text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Super Heroes Spider-Manov trkaći auto i Venom Green Goblin 76279ID EK000580026

LEGO Super Heroes Spider-Manov trkaći auto i Venom Green Goblin 76279ID: EK000580026

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

91,95 KM

Cijena
68,95 KM

Dok se Spider-Man i Ghost-Spider vozaju u Spideyjevu trkaćem autu, Venom Green Goblin napada u svojoj letjelici. Spidey mu se suprotstavlja pucačima iz auta, a Ghost-Spider juri za njima na skat...  Saznaj više

Dostavljamo već od 30.07.2024

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Dok se Spider-Man i Ghost-Spider vozaju u Spideyjevu trkaćem autu, Venom Green Goblin napada u svojoj letjelici. Spidey mu se suprotstavlja pucačima iz auta, a Ghost-Spider juri za njima na skateboardu i pomaže ispaljivačima mreže. Dok se Green Goblin priprema za bacanje bombe u obliku bundeve, Spider-Man junački hvata Marvelova superzlikovca u golemu mrežu!

Obožavatelji akcije sa superjunacima, figurica Marvelovih likova i fora vozila oduševit će se složivom igračkom iz linije LEGO® Marvel sa Spider-Manovim autom, letjelicom Green Goblina i skateboardom Ghost-Spider. Spider-Manov trkaći auto i Venom Green Goblin (76279) popularna je igračka i može biti dar za dječake i djevojčice dobi 7+.


Spider-Man, Ghost-Spider i Venom Green Goblin sudjeluju u potjeri i borbi, koristeći se raznim vozilima, oružjem i dodacima. Spider-Manov auto ima 2 prednja pucača, letjelica Green Goblina ima 2 pucača i bombe u obliku bundeve dok Ghost-Spider koristi 2 ručna ispaljivača mreže dok se vozi na skateboardu. Spider-Man se njiše na fleksibilnom užetu od mreže i velikom, savitljivom mrežom hvata zlikovca. Dijelovi auta mogu se ukloniti za pristup unutrašnjosti, koja je dovoljno velika za 2 figurice i skateboard. Ako žele i digitalnu zabavu, graditelji mogu približavati i okretati 3D modele te pratiti napredak u zabavnoj, intuitivnoj aplikaciji LEGO Builder.

 

Set sadrži: 227 dijelova
Preporučena dob: 7+ godina

Tip proizvoda LEGO Super Heroes
Dobna Granica 7+
Broj kockica 227
Namijenjeno za Dječake
Tema Super Heroes
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!