text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Ninjago Kaijev napad uspetog zmaja 71801ID EK000579944

LEGO Ninjago Kaijev napad uspetog zmaja 71801ID: EK000579944

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

28,00 KM

Cijena
26,50 KM

Pripremi se za epske borbe ninja dok se Kai zmajskog uspona suočava s vukom čuvarom! Stavi Kaija na leđa zmaja, pritisni rep i gledaj kako Kai dobiva zmajsku snagu! Može li oboriti zlog vuka rat...  Saznaj više

Dostavljamo već od 29.05.2024

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Pripremi se za epske borbe ninja dok se Kai zmajskog uspona suočava s vukom čuvarom! Stavi Kaija na leđa zmaja, pritisni rep i gledaj kako Kai dobiva zmajsku snagu! Može li oboriti zlog vuka ratnika i izbjeći njegov napad samostrelom?! Hoće li uspjeti spasiti novi svijet NINJAGO®? Samo ti možeš odlučiti...

Dječaci i djevojčice od 6 godina i stariji mogu sudjelovati u pustolovinama iz 2. sezone televizijske serije NINJAGO® Dragons Rising u LEGO® kompletu za slaganje Kaijev napad uspetog zmaja (71801). Djeca će rado složiti prvu akcijsku igračku iz linije LEGO NINJAGO pa pritisnuti zlatni rep zmaja i gledati kako kreće u akciju.


U kompletu igračaka dolaze 2 figurice: Kai zmajskog uspona s mačem katanom i može zajahati složivu akcijsku figuru zmaja te vuk čuvar sa samostrelom. Djeca mogu organizirati bitke tih likova iz serije LEGO NINJAGO da osvoje plavi element zmajske moći iz pomičnih figura akcijske figure zmaja.


Linija složivih igračaka LEGO NINJAGO s ninjama za djecu obuhvaća robote, vozila i hramove, pa obožavatelji mogu sudjelovati u pričama s junacima (kompleti se prodaju zasebno). Sve fantastične igračke mogu se jednostavno složiti uz pomoć aplikacije LEGO Builder, koja vodi vas i vaše dijete u jednostavnu i intuitivnu pustolovinu slaganja.

 

Set sadrži: 24 dijelova
Preporučena dob: 6+ godina

Tip proizvoda LEGO Ninjago
Dobna Granica 6+
Broj kockica 24
Namijenjeno za Dječake
Tema Ninjago
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!