text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO 43220 LEGO Disney Princess Priče o avanturama Petra Pana i WendyID EK000566546

LEGO 43220 LEGO Disney Princess Priče o avanturama Petra Pana i WendyID: EK000566546

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

68,95 KM

Cijena
51,95 KM

Istraži nadolazeći film Petar Pan i Wendy u kompletu LEGO® ǀ Disney. Otvori knjigu i sastavi različita mjesta. Tu je kuća obitelji Darling s Wendynom spavaćom sobom i Naninom kućicom. DON! B...  Saznaj više

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 31.07.2024

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Istraži nadolazeći film Petar Pan i Wendy u kompletu LEGO® ǀ Disney. Otvori knjigu i sastavi različita mjesta. Tu je kuća obitelji Darling s Wendynom spavaćom sobom i Naninom kućicom. DON! Big Ben označava puni sat. Pridruži se Petru Panu u skrovištu izgubljenih dječaka i družite se. Gledaj, vide se Otok lubanja i kapetan Kuka na gusarskom brodu! Čeka te mnogo uzbudljivih pustolovina.

Beskrajne priče čekaju obožavatelje Disneyja i Petra Pana uzrasta 5+ u kompletu LEGO® ǀ Disney Priče o avanturama Petra Pana i Wendy (43220). Knjiga je nadahnuta nadolazećim filmom Petar Pan i Wendy, a u njoj su kuća obitelji Darling sa spavaćom sobom, Big Ben, skrovište izgubljenih dječaka, Otok lubanja, gusarski brod, 3 LEGO mikro lutke, LEGO figura životinje i ključ. Aplikacija LEGO Builder vodit će ih kroz jednostavnu i intuitivnu pustolovinu slaganja, u kojoj mogu približavati i okretati trodimenzionalne modele, spremati komplete i pratiti napredak. Maštovita igra bilo gdje Djeca dobivaju mnogo kreativnih mogućnosti za igru u prijenosnoj knjizi s ključem. Mogu se igrati samo njome ili je dodati drugim kompletima (prodaju se zasebno). Puna je elemenata i pokretača priča koji potiču na maštovitu igru. Legendarni likovi Djeca se mogu brzo početi igrati kreativnim kompletom s 3 LEGO mikro lutke, Disneyjevima Petrom Panom, Wendy i kapetanom Kukom, te LEGO figurom psa Nane. Knjiga s pričama zabavan je način da se djeca priključe najnovijim trendovima.

Tip proizvoda LEGO Classic
Brand LEGO®
Dobna Granica 5+
Broj kockica 111
Namijenjeno za Predškolarce 5 - 6
Tema Classic
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!