text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO DUPLO Staja, traktor i briga o životinjama na farmi 10952ID EK000415646

LEGO DUPLO Staja, traktor i briga o životinjama na farmi 10952ID: EK000415646

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

172,00 KM

Cijena
165,90 KM

LEGO 10952 LEGO DUPLO Staja, traktor i briga o životinjama na farmi Brand: Lego | Kategorija: LEGO DUPLO | Dob: 2+ | Broj kockica: 97 |  Saznaj više

Besplatna dostava

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

LEGO® DUPLO® Town Staja, traktor i briga o životinjama na farmi (10952) zabavan je komplet za učenje kroz zabavu za predškolsku djecu.
Savršena je igračka za razvoj za mališane koji vole životinje ili traktore.
Farma za učenje kroz igru za mališane. LEGO DUPLO farma puna je prilika za zabavu i učenje. Tu su zgrade, traktor te svinja, ovca, konj, kokoš, pijetao i krave za koje se treba brinuti. Dok mališani rade, razvijaju fine motoričke vještine te društvenu i emocionalnu svijest. Navečer životinje idu spavati, a sutra opet počinje zabava.
Uz igračke iz serije LEGO DUPLO mališani mogu uživati u otvorenoj zabavi, izražavanju osobnosti i veselom učenju. Kada se djeca i roditelji zajedno igraju kompletima DUPLO, dijele dragocjene trenutke u razvoju.


• Komplet LEGO® DUPLO® Town Staja, traktor i briga o životinjama na farmi (10952) pun je prilika za učenje kroz igru za mališane koji vole životinje i poljoprivredna vozila.
• Sadrži traktor, svinju, ovcu, konja, psa, kokoš, pijetla, 2 krave, 4 LEGO® DUPLO® figure, staju za slaganje, balu sijena realistične teksture i mnogo fora dodataka.
• Djeca razvijaju fine motoričke vještine, socijalnu i emocionalnu svijest te maštu kada se pretvaraju da sudjeluju u poljoprivrednim radovima, kao što su hranjenje životinja i jahanje konja.
• Sjajan poklon za Božić, praznike, rođendan ili „tek tako” za male poljoprivrednike od 2 godine i starije koji vole životinje i traktore ili su jednostavno radoznali. Staja je visoka više od 23 cm, široka 20 cm, a duboka 11 cm.
• Raznoliki se komplet može složiti na razne načine i jednostavno kombinirati sa svim drugim poljoprivrednim igračkama iz serije LEGO® DUPLO®. Upute za slaganje sadrže zabavnu priču u slikama s modelima iz kompleta, pa kreativno slaganje i maštovita igra postaju još zanimljiviji.
• Svi kompleti igračaka iz serije LEGO® DUPLO® posebno su osmišljeni tako da budu prikladni za mališane te potiču na otvorenu igru za razvoj koju roditelji mogu podijeliti s mališanima.
• Kompleti igračaka iz serije LEGO® DUPLO® ispunjavaju stroge standarde industrije, što znači da ih male ruke mogu uzeti, sastaviti i rastaviti, i to još od 1969. LEGO® DUPLO® kocke i dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge standarde za sigurnost djece.

Set sadrži: 97 dijelova
Preporučena dob: 2+ godina
Tip proizvoda LEGO DUPLO
Brand LEGO®
Dobna Granica 2+
Broj kockica 97
Namijenjeno za Bebe 1 - 3
Tema Duplo Farm
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!