text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO 10981 LEGO DUPLO Uzgoj mrkveID EK000561876

LEGO 10981 LEGO DUPLO Uzgoj mrkveID: EK000561876

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

22,90 KM

Cijena
22,50 KM

Nahranite dječju maštu zabavnim kompletom igračaka za slaganje u visinu i podučite ih o zdravom životu i rastu biljaka. Mališani sade mrkvu i gledaju kako raste u pogodnim vremensk...  Saznaj više

Besplatna dostava

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Nahranite dječju maštu zabavnim kompletom igračaka za slaganje u visinu i podučite ih o zdravom životu i rastu biljaka. Mališani sade mrkvu i gledaju kako raste u pogodnim vremenskim uvjetima i zalijevaju je kanticom. Model mrkve od velikih kocaka jarkih boja jednostavno se slaže i preslaguje za sate zabave i razvoja vještina.

Mališani će se istinski zabaviti dok uče o zdravoj ishrani i uzgoju biljaka uz edukativnu igračku LEGO® DUPLO® Moj prvi Uzgoj mrkve (10981). Šareni komplet osmišljen je tako da polagano uvede mališane od 18 mjeseci i starije u samodostatan način života dok se brinu za mrkvu i slažu kocke kako bi ona rasla. Neka predškolska djeca preuzmu kontrolu nad vremenom kockama u obliku sunca i kišnog oblaka pa daju biljci sve potrebno za rast. Ako joj je potrebna pomoć u rastu, djeca joj mogu dati vode iz kantice. Sudeći po mrkvinu iznenađenom izrazu lica, voda mora da je bila hladna! Edukativne igračke za zabavno učenje Sve LEGO DUPLO igračke stručno su osmišljene tako da imaju zabavne priče, jarke boje, poticajne likove i mnogo detalja koji potiču razvoj ranih vještina kroz maštovitu igru.

Tip proizvoda LEGO DUPLO
Brand LEGO®
Dobna Granica 1+
Broj kockica 11
Namijenjeno za Bebe 1 - 3
Tema DUPLO My First
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!