text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO 11017 LEGO Kreativna čudovištaID EK000562122

LEGO 11017 LEGO Kreativna čudovištaID: EK000562122

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

55,00 KM

Cijena
23,00 KM

Uvedite djecu u svijet razigranog učenja u kompletu igračaka LEGO® Classic Kreativna čudovišta s raznobojnim LEGO elementima i 5 slatkih malih modela čudovišta za pokretanje za...  Saznaj više

Besplatna dostava

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Uvedite djecu u svijet razigranog učenja u kompletu igračaka LEGO® Classic Kreativna čudovišta s raznobojnim LEGO elementima i 5 slatkih malih modela čudovišta za pokretanje zabave. Uz svaku ideju za model dolazi slikovni priručnik za slaganje koji čak i novi LEGO graditelji mogu pratiti prije nego što urone u vrećicu dodatnih kocaka i prijeđu na slaganje vlastitih čudovišta.

Djeca, prijatelji i obitelji mogu uživati u satima kreativne zabave u kompletu LEGO® Classic Kreativna čudovišta (11017). Sadrži raznobojne LEGO elemente, 5 malih čudovišnih modela i vrećicu dodatnih kocaka za slobodno slaganje. Savršeno za djecu od 4 godine i stariju Svako od 5 malih čudovišta dolazi uz vlastiti postupni slikovni priručnik za slaganje, pa čak i novi graditelji mogu osjetiti ponos i radost kada sastave vlastite LEGO igračke. Razvoj ključnih životnih vještina Kompleti za slaganje iz serije LEGO Classic puni su ideja i nadahnuća u obliku zanimljivih modela koji potiču na neograničenu igru te pomažu djeci da razviju kreativne vještine koje će trajati cijeli život.

Tip proizvoda LEGO Classic
Brand LEGO®
Dobna Granica 4+
Broj kockica 140
Namijenjeno za Predškolarce 4 - 6
Tema Classic