text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO 76172 Spider-Man i Sandman ShowdownIDEK000366593

Platite Visa karticom i učestvujte u nagradnom natječaju #NaSvomTerenu! Nagrađujemo najkreativnije komentare svake sedmice: 1xPanasonic 4K ULTRA HD TV, 2xSamsung Galaxy Note S20, 6xgaming console. Saznaj više.

Cijena
23,95 KM
Kada superzlikovac Sandman pokrene pješčani tornado, vrijeme je da se Spider-Man i mali junak iz vašeg života udruže. Spider-Man ide na buggyju, ali Sandman pokreće napad katapultom na pijesak. Hoć...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Dostavljamo već od 06.08.2021

Kada superzlikovac Sandman pokrene pješčani tornado, vrijeme je da se Spider-Man i mali junak iz vašeg života udruže. Spider-Man ide na buggyju, ali Sandman pokreće napad katapultom na pijesak. Hoće li Spider-Man na svom brzom vozilu i bacanjem mreže spasiti stvar? Uz superjunački komplet dolaze beskrajne priče, a razvoj kroz igru postaje superzabavan. • LEGO® Marvel Spider-Man i Sandman Showdown (76172) superherojska je poslastica za razvoj mašte, spretnosti i samopouzdanja mališana od 4 godine i starijih. • Sadrži figurice Spider-Mana i Sandmana, čvrsti Spider-Manov buggy, katapult pijeska za djecu te zabavne dodatke iz superherojskih filmova. • Djeca (i njihovi pomoćnici u slaganju) pomažu Spider-Manu da zaustave Sandmana u pokretanju pješčanog tornada, a onda glume scene iz filma i smišljaju vlastite beskrajne superherojske avanture. • LEGO® 4+ komplet posebno je oblikovan s početničkom kockom i jednostavnim koracima slaganja tako da mališani od 4 godine i stariji mogu naučiti slagati i usput razviti kreativno samopouzdanje. • Superherojska igračka za porodičnu igru visoka je više od 4 cm, široka 9 cm, a duboka 6 cm. Dijelovi su savršene veličine da ih male ruke mogu podignuti i sastaviti. • U kompletu dolazi jednostavan priručnik za slaganje, a dijelovi su spremljeni u više vrećica. U svakoj se nalazi element za igru i lik, pa mališani mogu uživati u igrački za slaganje korak po korak. • Ako želite još više zabave slaganja, besplatna aplikacija LEGO® Building Instructions sadrži Instructions PLUS, digitalni priručnik u kojem djeca mogu približavati, okretati i vizualizirati komplet dok ga sastavljaju. • LEGO® 4+ kompleti uvode djecu u svijet omiljenih filmskih i televizijskih likova te svakodnevnih heroja koje će rado podijeliti s roditeljima i drugim društvom za igru. • LEGO® dijelovi ispunjavaju stroge standarde industrije, što znači da male ruke mogu uzeti, sastaviti i rastaviti sve komplete 4+, i to još od 1958. • LEGO® kocke i dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju najviše standarde sigurnosti djece na svijetu.
Tema Super Heroes
Dobna Granica 4+
Brand LEGO®
Tip proizvoda LEGO Super Heroes