text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO 76169 Mehanički ThorIDEK000366587

Platite Visa karticom i učestvujte u nagradnom natječaju #NaSvomTerenu! Nagrađujemo najkreativnije komentare svake sedmice: 1xPanasonic 4K ULTRA HD TV, 2xSamsung Galaxy Note S20, 6xgaming console. Saznaj više.

Cijena
23,95 KM
Udruži se s Thorom dok primjenjuje veliku snagu i brzinu za borbu protiv neprijatelja iz cijelog svemira. Onda ga stavi u kabinu velikog robota i povećaj moćnog ratnika! Pomiči snažne ruke i noge ...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Dostavljamo već od 06.08.2021

Udruži se s Thorom dok primjenjuje veliku snagu i brzinu za borbu protiv neprijatelja iz cijelog svemira. Onda ga stavi u kabinu velikog robota i povećaj moćnog ratnika! Pomiči snažne ruke i noge robota te maši njegovim teškim čekićem dok glumiš omiljene filmske scene i sudjeluješ u epskim bitkama sa drugim robotima u svojoj kolekciji. • Podignite superherojsku akciju na najvišu razinu uz moćni LEGO® Marvel Avengers Mehanički Thor (76169) uz koji će se svi mladi superheroji zabaviti. • Sadrži figuricu Thora i robota za slaganje s velikim čekićem koji mu stane u šaku te manji čekić za figuricu koji se može pričvrstiti za nogu robota. • Djeca mogu staviti figuricu Thora u kabinu robota koja se otvara, a onda uz pomičnog robota i njegov golemi čekić glumiti epske bitke sa svim zlikovcima u svemiru. • Sjajan poklon za rođendan, praznike ili „tek tako” za sve male superheroje od 7 godina i starije koji vole praktične akcijske igračke za slaganje. • Čvrsti robot za slaganje visok je više od 12 cm i potiče na beskrajnu maštovitu igru uloga, a kada bitkama dođe kraj, izgleda sjajno kao ukras u dječjoj sobi. • Djeca mogu prikupiti i druge robote u stilu LEGO® Marvel te ih kombinirati. Tako dobivaju beskrajne mogućnosti igre za istraživanje i glumu filmskih scena ili vlastitih priča. • LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se savršeno spajali i razdvajali svaki put. Tako je još od 1958. • LEGO® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.
Tema Super Heroes
Dobna Granica 7+
Brand LEGO®
Tip proizvoda LEGO Super Heroes