text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO 71737 Ninja jurilica X-1IDEK000366560

Platite Visa karticom i učestvujte u nagradnom natječaju #NaSvomTerenu! Nagrađujemo najkreativnije komentare svake sedmice: 1xPanasonic 4K ULTRA HD TV, 2xSamsung Galaxy Note S20, 6xgaming console. Saznaj više.

Cijena
109,95 KM
Dovezi se do bitke u nevjerojatnom autu jurilici X-1 i bori se sa ratnicima nindroidima! Ispali Kaija u akciju na superbrzom motoru iz automobila! Ali pazi, ratnici nindroidi prebacit će se u opcij...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Dostavljamo već od 06.08.2021

Dovezi se do bitke u nevjerojatnom autu jurilici X-1 i bori se sa ratnicima nindroidima! Ispali Kaija u akciju na superbrzom motoru iz automobila! Ali pazi, ratnici nindroidi prebacit će se u opciju za napad mlaznim ruksakom. Moraš spasiti grad NINJAGO® City, a onda možeš izložiti zlatnu figuricu Colea iz kolekcije Legacy ograničenog izdanja da proslaviš 10 godina kompleta iz serije LEGO® NINJAGO. • LEGO® NINJAGO® Ninja jurilica X-1 (71737) moderna je nadogradnja vozila 2-u-1 za ninje, koje se sastoji od automobila koji može pucati i motora za ninje koji djeci donose cijeli svijet uzbudljivih mogućnosti igre. • Zanimljivi komplet igračaka sadrži 5 figurica: ninje Kaija, Jaya i Colea iz kolekcije Legacy za borbu protiv ratnika nindroida i mindroida iz 3. sezone televizijske serije, a svi su spremni boriti se kul oružjem. • Djeca će rado pritisnuti dugme koji ispaljuje brzi motor koji vozi figurica ninja iz automobila Ninja jurilica X-1. • Sadrži kolekcionarsku zlatnu figuricu Colea iz kolekcije Legacy sa malim postoljem, kojom obilježavamo 10. godišnjicu igračaka iz serije NINJAGO®. • Potražite još posebnih kolekcionarskih zlatnih figurica u drugim kompletima iz serije NINJAGO®, uključujući Turnir elemenata (71735), Razbijač gromada (71736) i Bitka Zaneova titanskog robota (71738). • Uz komplet igračaka s ninjama djeca od 8 godina i starija dobivaju zabavan izazov slaganja, te je sjajan rođendanski ili praznični poklon. • Automobil koji može pucati visok je više od 7 cm, dug 23 cm, a širok 11 cm. Savršene je veličine za igru kod kuće i za zabavu na putu. • LEGO® NINJAGO® ima nevjerojatnu zbirku akcijskih kompleta igračaka koji će potaknuti dječju strast i uz koje će usvojiti pozitivne životne vještine dok glume ninje. • LEGO® kocke već se više od šest decenija izrađuju od najkvalitetnijih materijala kako bi se uvijek pouzdano razdvajale. Nisu potrebne vještine ninje! • LEGO® kocke za slaganje ispunjavaju najviše standarde sigurnosti na svijetu, pa su vaša djeca u sigurnim rukama uz komplete igračaka LEGO.
Tema Ninjago
Dobna Granica 8+
Brand LEGO®
Tip proizvoda LEGO Ninjago