text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO 41910 Narukvica Sladoledne prijateljiceIDEK000366562

Platite Visa karticom i učestvujte u nagradnom natječaju #NaSvomTerenu! Nagrađujemo najkreativnije komentare svake sedmice: 1xPanasonic 4K ULTRA HD TV, 2xSamsung Galaxy Note S20, 6xgaming console. Saznaj više.

Cijena
13,95 KM
Dizajniraj slatke narukvice Sladoledne prijateljice za sebe i svoju najbolju prijateljicu! Otvori vrećicu, položi jednostruke narukvice na ravnu površinu i počni dodavati raznobojne pločice. Neka t...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Dostavljamo već od 06.08.2021

Dizajniraj slatke narukvice Sladoledne prijateljice za sebe i svoju najbolju prijateljicu! Otvori vrećicu, položi jednostruke narukvice na ravnu površinu i počni dodavati raznobojne pločice. Neka te nadahne pakiranje ili smisli vlastiti dizajn. Poslije dodaj slatke pločice sa printovima koji odgovaraju tvom stilu i stilu tvoje najbolje prijateljice jer je dijeljenje sa prijateljima uvijek zabavnije. Neka svijetom zavlada kawaii uz ove sjajne narukvice! #dotyourworld • Poklonite djetetu zabavu stvaranja jedinstvenih narukvica prijateljstva u kompletu ograničenog izdanja LEGO® DOTS Narukvica Sladoledne prijateljice (41910) s 2a podesive jednostruke narukvice i 32 raznobojne pločice. • Kreativni komplet za samostalnu izradu! Djeca mogu razvijati vještine izražavanja osobnosti dok ukrašavaju i dijele narukvice tako da prate ideje za uzorak iz kompleta ili smisle svoj jedinstveni izgled. • Raznobojne pločice u ovom kompletu ili u drugim kompletima sjajne su za zabavu sa prijateljima. Djeca mogu upotrijebiti i pločice iz kompleta LEGO® DOTS Dodatne TAČKICE – serija 1 (41908) ako žele još uljepšati slatke narukvice prijateljstva. • Svi obožavatelji samostalne izrade ili umjetnosti i rukotvorina obožavat će i ovaj kreativni komplet. Podesive narukvice i šarene ukrašene pločice sjajan su poklon za Božić, rođendan ili bilo koju priliku za dječake i djevojčice od 6 godina i starije. • Malene i pravo kawaii! Narukvice su duge više od 20 cm, pa je ovaj preslatki komplet za izradu narukvica sjajan za mlade dizajnere koji žele ponijeti svoje modele na put i dijeliti ili nositi omiljene kreacije. • Zabava i kreativnost traju beskrajno jer ih pokreće dječja mašta! Igračke bez baterija potiču razvoj dječjih vještina samostalne igre, a uz to mogu osjetiti radost kada potpuno sama stvore nešto novo. • Otvorite vrećicu i neka zabava počne ukrašavanjem narukvica. Uz jednostavne ideje dizajniranje je mačji kašalj, pa djeca mogu biti ponosna kada sasvim sama naprave nešto jedinstveno, a uz to se ludo i kreativno zabave. • Poklonite djeci mogućnost kreativnog stvaranja rukotvorina uz komplete iz serije LEGO® DOTS. Praktični komplet za izradu narukvica donosi neograničeno nadahnuće za dizajn uz koji djeca grade kreativnost i samopouzdanje. • LEGO® kocke i pločice za slaganje ispunjavaju najviše standarde industrije kako bi bile skladne, kompatibilne te se jednostavno spajale i razdvajale svaki put. Tako je još od 1958. • LEGO® kocke i pločice bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da kompleti za slaganje za djecu ispunjavaju najviše globalne standarde sigurnosti i kvalitete.
Tema DOTS
Dobna Granica 6+
Brand LEGO®
Tip proizvoda LEGO DOTS