text.skipToContent text.skipToNavigation

WMF dječiji pribor za jelo Mali princ 4/1 3201000279ID EK000495414

WMF dječiji pribor za jelo Mali princ 4/1 3201000279ID: EK000495414

Ista cijena za plaćanje do 24 rate. Više o načinima plaćanja saznajte ovdje.

89,90 KM

Cijena
54,00 KM

WMF dječiji pribor za jelo Mali princ Set sadrži: | - viljuška | - nož | - kašika | - desertna kašika |  Saznaj više

Dostavljamo već od 08.02.2023

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

WMF komplet posuđa za djecu: dizajn prilagođen djeci

Kada je u pitanju samostalna ishrana, neka hrabri i poletni Mali princ vodi put! WMF 4-dijelni set posuđa za djecu Little Prince ima dizajn prilagođen djeci koji poboljšava samostalne vještine ishrane, istovremeno osiguravajući zabavne obroke svaki dan. Prikladan za uzrast od 6 i više godina, ovaj set pribora za jelo je nešto duži od pribora za jelo za djecu za dobnu grupu 3 i više, ali ne toliko dugačak kao pribor za jelo za odrasle. Simpatične ilustracije ovog WMF-ovog dječjeg seta – uključujući dječju viljušku, dječji nož, dječju žlicu i malu dječju kašiku – govore o avanturama malog princa na putu od njegovog asteroida do Zemlje. 
 
Mali princ za vreme obroka
WMF setovi pribora za jelo savršeni su za djecu, s jedinstvenom ergonomijom prilagođenom djeci i s ljubavlju kreiranim motivima i slikama s malim princom, bezvremenskim favoritom za mlade koji jedu.
Uzrasta od 6 i više godina
Ergonomija, dizajn i funkcija ovog kompleta pribora za jelo za decu savršeno su prikladni za uzrast od 6 i više godina. Pribor za jelo je nešto duži od pribora za jelo za djecu za dobnu grupu 3 i više, ali ne toliko kao pribor za jelo odrasle osobe.
Siguran dizajn
Četvorodijelni set je dizajniran posebno s obzirom na sigurnost djece: nježno nazubljen nož, rubovi žlice sa zaobljenim rubovima i viljuška s kratkim, tupim zupcima.
Visokokvalitetni Cromargan® pribor za jelo
Izrađen od robusnog, elegantnog Cromargan®: nerđajućeg čelika 18/10—lako se čisti, bez ukusa i otporan na kiseline—za pribor za pranje u mašini za suđe sa izuzetnom izdržljivošću, punim zadržavanjem ukusa i izuzetne estetike.
Može se prati u mašini za pranje sudova
Materijal koji se može prati u mašini za sudove osigurava čišćenje bez napora i savršenu higijenu iz dana u dan. 
Tip proizvoda Tanjuri
Brand Wmf