text.skipToContent text.skipToNavigation

WMF staklenka Depot 2l / 3201000863ID EK000488874

WMF staklenka Depot 2l / 3201000863ID: EK000488874

Prilikom plaćanja bilo kojom Visa karticom do 22.06. u 9h , na zadnjem koraku naplate obračunat će se dodatnih 10% popusta na trenutnu cijenu.

Ista cijena za plaćanje do 24 rate. Više o načinima plaćanja saznajte ovdje.

Cijena
55,90 KM

Dodatnih 10% VISA

Cijena za sve VISA kartice:
50,30 KM
WMF staklenka Depot Zapremian: 2 l | Materijal: staklo | Nepropusni dizajn |  Saznaj više

Dostavljamo već od 13.06.2023

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

WMF staklenka Depot 2l

Dugotrajna svježina i urednija kuhinja: WMF kontejner za pohranu hrane je vrhunska, higijenska staklena tegla sa staklom neutralnog okusa za savršeno očuvanje svih vaših osnovnih sastojaka i hermetičkim poklopcem sa silikonskim zatvaračem kako bi sadržaj bio bez vlage i grudvica. Dizajniran da održava red u vašoj kuhinji, ovaj moderan, elegantan kontejner za odlaganje nudi idealan format i dimenzije za skladištenje sastojaka kao što su testenina, pirinač, kolačići, slatkiši, brašno, šećer, zrna kafe, žitarice i još mnogo toga. Prozirni dizajn olakšava praćenje sadržaja, sa širokim otvorom za jednostavno i besprijekorno dodavanje sastojaka. Materijali koji se mogu prati u mašini za sudove nude skladište hrane koje je idealno za čestu upotrebu.
 
 
Vrhunsko staklo neutralnog okusa
Neutralan ukus je osiguran, sa higijenskom staklenom posudom koja nema uticaja na ukus hrane i garantuje originalan kvalitet njenog sadržaja.
 
Nepropusni dizajn
Nepropusni poklopac sa silikonskim zatvaračem nudi potpuno očuvanje okusa, arome i teksture – kako bi suhi sastojci ostali bez vlage i grudvica – idealno za tjesteninu, pirinač, brašno, šećer, žitarice i još mnogo toga.
 
Praktično staklo za odlaganje
Lako je vizualizirati vaš sadržaj i pratiti preostale količine, zahvaljujući prozirnom staklu za skladištenje, koje je također dizajnirano sa širokim otvorom kako bi punjenje bilo lako.
 
Može se prati u mašini za pranje sudova
Svaki dio ove visokokvalitetne posude za odlaganje hrane može se prati u mašini za suđe za svakodnevnu udobnost.
Tip proizvoda Posude za hranu
Brand Wmf
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!