text.skipToContent text.skipToNavigation

Einhell stolna brusilica TC-XG 75 kitID EK000435128

Einhell stolna brusilica TC-XG 75 kitID: EK000435128

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

Cijena
149,00 KM

Einhell TC-XG 75 Kit stolna brusilica je pogodna za široki raspon alata. Ova brusilica sa dvostrukim kotačem može služiti za svrdla i glodala, rezne oštrice i dlijeta, te &s...  Saznaj više

Dostavljamo već od 25.04.2024

Garancija: 2 + 1 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Produžena Einhell garancija

3 godine garancije

Einhell nudi produženu garanciju za Einhell uređaje i baterije. Potrebno je registrovati online Einhell uređaj unutar 30 dana od dana kupovine. Registraciju možete izvršiti ovdje.

 

Einhell TC-XG 75 Kit stolna brusilica je pogodna za široki raspon alata.

Ova brusilica sa dvostrukim kotačem može služiti za svrdla i glodala, rezne oštrice i dlijeta, te škare, noževe i oštrice.
Brzina rotacije se može prilagoditi kako bi odgovarala primjeni. Zahvaljujući opsežnom priboru uključenom u Einhell Kit bruslica s dvostrukim kotačem također se može koristiti za lako i sigurno obavljanje poslova rezanja, čišćenja i poliranja, te brušenja.
Podesivi radni oslonci čine ovu brusilicu laku za rad za različite primjene, a četiri gumene nožice pružaju pouzdanu stabilnost bez vibracija. Podesivi prozori za zaštitu od iskri mogu se podesiti bez upotrebe alata.
Zahvaljujući robusnoj kompaktnoj metalnoj konstrukciji ova brusilica ima dug vijek trajanja.

Kompatibilne baterije za Einhell PXC alate možete pronaći ovdje

2+1 produžena garancija za Power X-Change uređaje!Einhell nudi produženu garanciju za Power X-Change uređaje s 24 na 36 mjeseci - i to potpuno besplatno! Sve što trebate je registrovati online Vaš Einhell Power X-Change proizvod unutar 60 dana od dana kupovine. Dodatnu garanciju možete registrovati ovdje.
Produžite garanciju na Power X-Change bateriju na 2 godine!Power X-Change baterije razvijene su kako bi zadovoljile najviše standarde kvalitete i sigurnosti.
Jednostavno registrujte Power X-Change bateriju unutar prvih 60 dana nakon datuma kupovine i iskoristite našu produženu garanciju na bateriju. Umjesto zakonske garancije od 6 mjeseci dobit ćete besplatno 2-godišnju garanciju proizvođača.
Dodatnu garanciju možete registrovati ovdje.
450E
POWER X-CHANGE- revolucionarni akumulatorski sistem za slobodu bez kablova u radionici i vrtu

Bez kablova – pruža slobodu na vašem projektu.
Za slobodan rad bez ogranicenja – bez smetnje i opasnosti povlacenja kabela iza sebe, bez buke, bez ispušnih plinova i naprezanja pri upravljanju teškim alatima na benzin.

ŠTEDITE PAMETNO

  • SAMO JEDNA PUNJIVA BATERIJA
  • ZA SVE PXC ALATE U RADIONICI I VRTU
Potrebna vam je samo jedna punjiva baterija da biste mogli koristiti svaki alat koji koristite u radionici, kuci i vrtu. To znaci da kada jednom kod kuce imate Power x-Change punjivu bateriju, u buducnosti jednostavno kupujete alate bez baterije. To je pametno, štedi Vaš novac i štiti okoliš.
 
AKTIVAN SISTEM UPRAVLJANJA BATERIJOM
 
RaČunalno potpomognut sustav za aktivno upravljanje baterijama trajno nadgleda i kontrolira sve sigurnosne procese elektricnih komponenti i pripadajuceg hardvera.
To rezultira cijelim nizom prednosti:
  • DULJI SERVISNI VIJEK BATERIJE
  • MAKSIMIZIRANO VRIJEME RADA
  • OPTIMIZIRANA SNAGA ALATA
  • POVECANA SIGURNOST

Tip proizvoda Stolne brusilice
Brand Einhell
Garancija 2 + 1 god
Maks. br. okr. u slob. hodu 9900 okr/min
Regulacija brzine Da
Snaga 150 W
Brusna ploča (Ø) 75 mm
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!