text.skipToContent text.skipToNavigation
Black Friday

Postani dio MS Energy porodice i iskoristi dodatnih 10% popusta*

Atraktivne modele MS Energy elektrčnih bicikala i električnih romobila možete vidjeti uživo na Sajmu električnih vozila 19.05.2024. na Vilsonovom šetalištu.

*Popust je uračunat u cijenu i vrijedi za sve načine plaćanja.

Ponuda vrijedi od 17.05. do 21.05.2024. 9h.

MS Energy električni bicikli

Neovisno o tome volite li duže vožnje prirodom, ili se krećete po gradu, MS Energy električni bicikli idealni su za vas. Nova generacija motora koja krasi svaki model, osigurava vam domet do čak 130 kilometara (ovisno o izabranom modelu). MS Energy c10 i c11 vaš su najbolji saputnik za gradske vožnje, dok je MS Energy m11 za one koji se žele okušati u mountain bikingu, a MS Energy t100 za one koji preferiraju trekking. Uz najbolji omjer cijene i dometa s MS Energy-em ne možete pogriješiti, a uz plaćanje na 24 rate, možete se odvesti na svojem električnom biciklu već za 82,80 KM mjesečno.
Odvažite se, pokrenite i poštedite prirodu uz MS Energy bicikle.

MS Energy električni romobili

Ako svaki dan putujete na posao, želite izbjeći gužve, a udaljenost je ipak prevelika za šetnju, MS Energy romobili idealni su za vas. Uz snažnu bateriju i jednako impresivan motor koji omogućava domet čak do 90 kilometara (ovisno o izabranom modelu), nikad nećete zakasniti, kuda god da ste se uputili. A uz to, MS Energy romobile odlikuje visoka nosivost i maksimalna brzina do 25 kilometara na sat. Također, nikada ne morate brinuti o parkiranju, jer MS Energy romobile možete jednostavno preklopiti i ponijeti sa sobom.
Budite mobilni i putujte jednostavno uz MS Energy romobile.