text.skipToContent text.skipToNavigation

NOBEL Premium kabinet 30 l - uređaj za uklanjanje kamencaID EK000463196

NOBEL Premium kabinet 30 l - uređaj za uklanjanje kamencaID: EK000463196

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

Cijena
1.650,00 KM

NOBEL Premium kabinet 30 l - uređaj za uklanjanje kamenca Najekonomičniji uređaj za uklanjanje kamenca u domaćinstvu Produžava vijek trajanja svih aparata koji su u dodiru sa vodom Idealan za domaćinstva  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

NOBEL Premium kabinet 30 l - Uređaj za uklanjanje kamenca

 

Kabinet premium omekšivač 30 l je dobro opremljeni uređaj za omekšavanje vode u domaćinstvu. Uređaj je kompaktan, jer je smola za omekšavanje smještena u posudi koja istovremeno služi i kao rezervoar tabletirane soli za regeneraciju, čime je znatno smanjen prostor koji zauzima. 

Radi se o najekonomičnijem uređaju za omekšavanje zahvaljujući „pametnim“ regulacijskim ventilima. Upravljačka glava uređaja - display je vidljiv, a korisničko sučelje je na više jezika.

„Pametne“ upravljačke glave osiguravaju nisku potrošnju soli. Umetnuta solna rešetka osigurava homogeniziranje rasola i štedi sol. Kontrolna glava nadzire potrošnju vode i podešava vrijeme regeneracije. Kabinet premium omekšivač isporučuje vodu za vrijeme regeneracije.

Rad i regeneracija omekšivača su potpuno automatizirani pod kontrolom automatskog upravljačkog ventila. Održavanje je svedeno na minimum, na kontrolu količine tabletirane soli uz povremeno dopunjavanje.

USLOVI RADA

Min pritisak: 2,5 bar

Max pritisak: 6 bar

Min temperatura: 4°C

Max temperatura: 25°C

Prilikom odabira adekvatnog modela za omekšavanje vode na Vašoj lokaciji u obzir treba uzeti tvrdoću vode, dnevnu/mjesečnu potrošnju vode, namjenu omekšane vode i kapacitet koji vam odgovara.

 
 

SPECIFIKACIJA

Model: Kabinet 30 l Premium

In/Out: ¾“

Protok: 1,8 – 2,0m3/h

Količina smole: 30 l

Kapacitet: 90m3xonk

Dimenzije: H  x W x L (mm): 1100 x 380 x 525

Tip proizvoda Omekšavanje vode
Brand Nobel
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!