Encian KOKOSOV ŠEĆER BIO 200 gID EK000355040
Encian KOKOSOV ŠEĆER BIO 200 gID: EK000355040
Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.
- Cijena
- 7,20 KM
Zbog svog jedinstvenog okusa i arome, ali i nižeg glikemijskog indeksa (GI 35) odlična je alternativa šećeru dobivenom iz šećerne trske i šećerne repe. Kokosov šećer dobiva se iz biljnog soka koko...
Saznaj više
Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate
Povrat robe moguć unutar 7 dana
Vaš proizvod je dodan u košaricu
Zbog svog jedinstvenog okusa i arome, ali i nižeg glikemijskog
indeksa (GI 35) odlična je alternativa šećeru dobivenom iz šećerne trske i šećerne repe.
Kokosov šećer dobiva se iz biljnog soka kokosovih cvjetnih pupova. Kokosov cvjetni pupoljak se ručno zareže, a sok koji kaplje iz njega
skuplja se u posudu. Nakon toga sok se tradicionalno obra đuje zagrijavanjem dok sva tekućina ne ispari. Konačan proizvod nakon
procesa granulacije je kokosov šećer koji je svijetlo smeđ e boje, okusa karamele.
Tradicionalno se koristi za kuhanje i zasla đivanje u Indoneziji, a posebno na otoku Java. Pogodan je za izradu krema i kolača te kao dodatak kavi,
čaju, voćnim sokovima, i drugim napicima. Možete ga dodati u pahuljice ili kaše.
Napomena: Nijansa kokosovog šećera može varirati od serije do serije, od svijetlo smeđ e do smeđ e boje.
Način čuvanja: Na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.
Zemlja podrijetla: Indonezija
Uvoznik u RH: Encian d.o.o, Gospodarska 16 b, 10 250 Donji Stupnik, Hrvatska, tel: 01/6531-111
Najbolje upotrijebiti do i serija: otisnuto na pakiranju
Neto količina: 200 g
Tip proizvoda | Dodatak prehrani |
Brand | Encian |