text.skipToContent text.skipToNavigation

LEIFHEIT set za čišćenje Profi XL - 55096ID EK000442404

LEIFHEIT set za čišćenje Profi XL - 55096ID: EK000442404

195,50 KM
Cijena
170,00 KM
LEIFHEIT set za čišćenje Profi XL Širina: 42 cm Rotirajući zglob 360°  Saznaj više

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 10.08.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Savršena čistoća za kamene, mermerne ili granitne podove, i pločice velikih formata - to nije nikakav problem uz Leifheit set PROFI XL koji sadrži čistač podova PROFI širine 42 cm sa cotton plus pamučnom navlakom i XL presu za cjeđenje čistača za pod, velike zapremine i sa točkićima.

Navlaka čistača podova lagano se skida pritiskom stopala i sastoji se iz supra i pamučnih vlakana.

Dok supra vlakna dubinski odvajaju prljavštinu, pamučna vlakna upijaju tu prljavštinu i skupljaju vodu.

 

 

Tako navlaka čistača podova obezbeđuje blistav sjaj čak i u slučajevima grube prljavštine prije čišćenja. Svojom širinom brisača od čak 42 cm, PROFI cotton plus čistač podova uštediće mnogo radnih koraka i dragocijenog vremena jer u jednom potezu možete da očistite veliku površinu. Genijalan, na sve strane pokretan, za 360° rotirajući zglob omogućava efikasno čišćenje u krivudavim linijama poput profesionalaca, i spretno kruži oko nogu stola i ormana.

Zahvaljujući u potpunosti savitljivom zglobu na dršci, lako je dospjeti do teško pristupačnih prljavih mjesta ispod komode, ormana ili kreveta. Čistač podova može udobno da se koristi u stojećem stavu, a navlaka se cijedi u presi za cijeđenje bez potapanja ruku u prljavu vodu. Jednostavnim pritiskom stopala skinite navlaku čistača, ubacite je u ležište i iscedite je u Leifheit PROFI presi za cijeđenje.

 

 

Presa se pokreće laganim pritiskanjem prese nogom na dole, čime se jednostavno iscijedi prljava voda iz pamučne navlake.

Navlaku ponovo namjestite pomoću stopala i gotovo – čistač je ponovo spreman za rad.

Kofa sa presom na sebi ima točkiće koji je čine laganom za upotrebu a ujedno se i eliminiše mogućnost prosipanja vode tokom prenosa prese pri radu.

Tip proizvoda Pribor za čišćenje