text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO DOTS Privjesak za torbu zmaj 41939ID EK000497359

LEGO DOTS Privjesak za torbu zmaj 41939ID: EK000497359

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

20,00 KM

Cijena
15,50 KM

Ukrasi torbu i druži se sa strašnim zmajem! Dizajniraj zmaja iz snova od pločica u kompletu i dodaj mu opake ili drske izraze lica, žute šiljke i krila od prozirnih pločica. Prilagodi ga vrećicom D...  Saznaj više

Besplatna dostava

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Ukrasi torbu i druži se sa strašnim zmajem! Dizajniraj zmaja iz snova od pločica u kompletu i dodaj mu opake ili drske izraze lica, žute šiljke i krila od prozirnih pločica. Prilagodi ga vrećicom Dodatne TOČKICE (41931, prodaje se zasebno). Uskladi svoj izgled s privjeskom ili ga prilagodi u bilo kojem trenutku. S pomoću karike iz kompleta stavi ga na torbu, odjeću ili bilo što drugo!

• Iznenadite djecu sjajnim kompletom LEGO DOTS Privjesak za torbu zmaj (41939) s otpornom kockom s kukicom, alatom za uklanjanje pločica i mnogo šarenih pločica.
• Djeca mogu pronaći nadahnuće da ukrase privjesak za torbu uz pomoć ideja s ambalaže ili primijeniti kreativnost i dizajnerske vještine da osmisle vlastite maštovite uzorke.
• Pločice iz kompleta sjajne su za ukrašavanje. Djeca mogu mijenjati pločice s drugima iz bilo kojeg kompleta igračaka ili vrećice za rukotvorine, kao što su Dodatne TOČKICE – serija 4 (41931, prodaje se zasebno), za još više dizajnerske zabave!
• Svako dijete oduševit će se sjajnim privjeskom. Dječaci i djevojčice od 6 godina i stariji mogu uživati u poklonu „tek tako” ili dodatnom blagdanskom daru, a privjesak mogu staviti na ključeve ili torbu.
• Kreativna i praktična igra svaki dan. Svi privjesci za torbu visoki su više od 4 cm, široki 3 cm i duboki 3 cm. To su otporni i korisni mali pokloni ili darovi iznenađenja za svako dijete.
• Poklonite djeci zanimljive igračke koje sama mogu izraditi i upotrebljavati s kompletima LEGO DOTS. Preslatki zmaj ima jedinstvene mogućnosti uređivanja, pa će djeca lakše izgraditi samopouzdanje i usput se zabaviti.
• Uz komplete LEGO DOTS djeca mogu biti kreativna bez ograničenja te bez straha izraziti osobnost korisnim predmetima koje sama izrade i osmisle. Igra LEGO kockama sada je privlačna i novoj skupini djece.
• LEGO elementi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se sigurno spajali i razdvajali svaki put. Tako je još od 1958.
• LEGO dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.

Set sadrži: 82 dijela
Preporučena dob: 6+ godina

Tip proizvoda LEGO DOTS
Brand LEGO®
Dobna Granica 6+
Broj kockica 82
Namijenjeno za Djevojčice
Tema DOTS
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!