text.skipToContent text.skipToNavigation

DracoMom nosiljka Eternal Baby sizeIDEK000386340

Platite Visa karticom i učestvujte u nagradnom natječaju #NaSvomTerenu! Nagrađujemo najkreativnije komentare svake sedmice: 1xPanasonic 4K ULTRA HD TV, 2xSamsung Galaxy Note S20, 6xgaming console. Saznaj više.

Cijena
135,00 KM
Eternal klasične jednobojne nosiljke koje nikada ne izlaze iz mode. Nosiljke su prilagodljive, tj. podesive po širini i visini tako da rastu s bebom. Dolaze u 3 ve...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Dostavljamo već od 28.07.2021

Eternal klasične jednobojne nosiljke koje nikada ne izlaze iz mode.

Nosiljke su prilagodljive, tj. podesive po širini i visini tako da rastu s bebom. Dolaze u 3 veličine da zadovolje što veći raspon i potrebe, ovisno o tome kada krećete s nošenjem te kojim tempom Vaša beba raste:

👉 Baby size - od navršenih mjesec dana do konfekcijskog broja 92 (u prosjeku oko 2 god. starosti)

👉 Midi size - od 74 do 104 

👉 Toddler - od 86 pa do 110

 

☀️ Nosiljka ima zakrivljene naramenice koje bolje prate liniju Vašeg tijela te omogućavaju ugodnije nošenje na leđima (ne žuljaju pod pazuhom i sl.)

☀️ Prekinuta gurtna za bolju raspodjelu tezine na naramenicama standardni je dio opreme.

☀️ PFA zatezači (na početku naramenice) omogućavaju da se nosiljka bolje prilagodi za više nositelja različite građe/visine te bolju prilagodbu prilikom nošenja na leđima. 

☀️ Kapuljača (ravna) je standardni dio nosiljke. Korisna je da drži bebinu glavu kada spava te kao zaštita od vjetra/kiše/sunca. A kada nije u upotrebi, možete ju srolati i pričvrstiti da ne smeta. Tako srolana kapuljača dodatno služi kao potpora za glavicu kod malih beba.

 

✌ Nosiljka standardno podržava dva položaja nošenja - naprijed (prema nositelju) te na leđima. 

Tip proizvoda za nošenje djece Nosiljke
Brand DracoMom