text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO 76167 Iron Man naoružanjeIDEK000335789

Platite Visa karticom i učestvujte u nagradnom natječaju #NaSvomTerenu! Nagrađujemo najkreativnije komentare svake sedmice: 1xPanasonic 4K ULTRA HD TV, 2xSamsung Galaxy Note S20, 6xgaming console. Saznaj više.

Cijena
64,95 KM
Moraš brzo reagirati kad dva agenta A.I.M.-a provale i napadnu Tonyja Starka, raznesu njegovo superherojsko odijelo i unište prototip Iron Mana. Zlikovci ga zatiču u garaži, popravlja hot rod i jed...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Dostavljamo već od 06.08.2021

Moraš brzo reagirati kad dva agenta A.I.M.-a provale i napadnu Tonyja Starka, raznesu njegovo superherojsko odijelo i unište prototip Iron Mana. Zlikovci ga zatiču u garaži, popravlja hot rod i jede hamburger. Može li Tony na vrijeme ući u odijelo Iron Mana? S pomoću funkcija pucanja auta, energije odijela i svih svojih superherojskih vještina otjeraj zlikovce! • Komplet LEGO® Marvel Avengers Iron Manova odijela (76167) pun je mogućnosti za maštovitu igru za djecu od 7 godina i stariju. U svestranom kompletu igračaka mladi superheroji mogu sudjelovati u Iron Manovim pustolovinama. • Sadrži figuricu Tonyja Starka, 2 odijela Iron Mana, 2 neprijateljska agenta A.I.M.-a i hot rod koji Tony treba popraviti i voziti. Kao i u filmovima, ovdje je i minijaturni prototip Iron Mana te hamburger za obrok. • Kada negativci provale u Iron Manovu zgradu, djeca moraju primijeniti funkcije pucanja hot roda, snažne napade Iron Manova odijela i sve svoje superherojske moći da spase njega, njegovo odijelo i vrijedni prototip Iron Mana. • Komplet igračaka za slaganje za obožavatelje Marvela pun je zabavnih značajki i sjajnih dodataka za maštovitu igru i superherojsku akciju, pa je savršen praznični poklon ili rođendanski poklon za djecu od 7 godine i stariju. • Prostorija s odijelima visoka je više od 8 cm, a hot rod dug je 10 cm, pa ovaj komplet za igru potiče na epske superjunačke pustolovine i dojmljiv je ukras u dječjoj sobi. • Baterije nisu potrebne. Dječja mašta odmah dobiva krila kada sastavljaju igračku i aktivno se igraju njome, kada i gdje god žele. • Uz jasne upute djeca odmah mogu pokazati kreativnost. Jednostavni priručnik, uz fora likove, zabavne elemente i poznatu filmsku lokaciju, jamči najveću zabavu slaganja i igre svaki put. • Kompleti za igru iz serije LEGO® Marvel Avengers oživljavaju akciju iz Marvelovih filmova, potiču maštovitu igru glume superjunaka kolekcionarskim figuricama, modelima vozila, oružjem i uređajima. • LEGO® kompleti za slaganje ispunjavaju najviše standarde industrije još od 1958., što znači da su sve LEGO igračke skladne i kompatibilne te da se savršeno spajaju i razdvajaju svaki put. • U grupaciji LEGO bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo svoje kocke i dijelove kako bismo zajamčili da svi LEGO® kompleti za igru za djecu ispunjavaju najviše standarde sigurnosti i kvalitete na svijetu.
Tema Super Heroes
Dobna Granica 7+
Brand LEGO®
Tip proizvoda LEGO Super Heroes