text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO 10886 Moj prvi vozni parkIDEK000341522

Platite Visa karticom i učestvujte u nagradnom natječaju #NaSvomTerenu! Nagrađujemo najkreativnije komentare svake sedmice: 1xPanasonic 4K ULTRA HD TV, 2xSamsung Galaxy Note S20, 6xgaming console. Saznaj više.

Cijena
40,20 KM
Djeca predškolske dobi uživat će u sastavljanju i rastavljanju šarenih vozila uz komplet LEGO® DUPLO® Moj prvi vozni park. Pomozite im da razvrstaju boje i sastave helikopter, taksi, smetljarski ka...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Dostavljamo već od 05.08.2021

Djeca predškolske dobi uživat će u sastavljanju i rastavljanju šarenih vozila uz komplet LEGO® DUPLO® Moj prvi vozni park. Pomozite im da razvrstaju boje i sastave helikopter, taksi, smetljarski kamion i vatrogasni kamion za igru za predškolsku djecu ili pomiješajte sve kockice i stvorite beskrajne mogućnosti za slaganje jednostavnih vozila kombinovanjem samo nekoliko velikih DUPLO kockica. Set vozila za malu djecu pomaže u razvoju njihovih finih motoričkih vještina i sjajan je način za podsticanje mašte svih predškolaca dok uče stvarati i kretati se uz klasičnu igru s autićima. DUPLO kockice posebno su oblikovane da budu zabavne i sigurne za male ruke.
Dobna Granica 1,5+
Brand LEGO®
Tip proizvoda LEGO DUPLO