text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO 41924 Čuvar tajniIDEK000366633

Platite Visa karticom i učestvujte u nagradnom natječaju #NaSvomTerenu! Nagrađujemo najkreativnije komentare svake sedmice: 1xPanasonic 4K ULTRA HD TV, 2xSamsung Galaxy Note S20, 6xgaming console. Saznaj više.

Cijena
43,50 KM
Napravi savršenu kutijicu za tajne u skladu sa svojim stilom! Sastavi kutiju, a onda je prilagodi kako želiš. Potraži inspiraciju u uputama i listom sa idejama ili smisli vlastiti dizajn. Kada zavr...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Dostavljamo već od 06.08.2021

Napravi savršenu kutijicu za tajne u skladu sa svojim stilom! Sastavi kutiju, a onda je prilagodi kako želiš. Potraži inspiraciju u uputama i listom sa idejama ili smisli vlastiti dizajn. Kada završiš, sakrij tajne na sigurno, u tajnu ladicu ili gornji dio. Preoblikuj kutiju kada god želiš da bi se slagala sa tvojim raspoloženjem, sobom ili čime god želiš! #dotyourworld • Obradujte mališane savršenim kompletom LEGO® DOTS Čuvar tajni (41924) s kutijom koja ima 2 tajna odjeljka te podlogu za pohranu i pločice. Igra počinje čim otvorite podlogu! • Pokažite ličnost! Djeca mogu razviti dizajnerske vještine dok ukrašavaju čuvar tajni tako da prate ideje na ambalaži i upute ili smisle vlastite, zabavne modele. • Pločice iz kompleta sjajne su za izradu kul rukotvorina. Djeca mogu upotrijebiti i pločice iz drugih kompleta i vrećica, kao što su Dodatne TOČKICE – serija 3 (41921), ili drugih kompleta za ukrašavanje sobe! • Svi ljubitelji rukotvorina ili umjetnosti uživat će u ovoj maštovitoj igrački. Korisna kutijica sjajan je poklon za svaki dan ili zabavna kreativna nagrada koja će privući dječake i djevojčice od 6 godina i starije. • Skrovište dizajnera! Čuvar tajni viši je od 12 cm, širok 7 cm i dubok 7 cm, savršene je veličine za spremanje tajni. • Kada otvorite podlogu, kreativnost se može pokazati u sastavljanju čuvara tajni. Uz jednostavne upute slaganje je mačji kašalj. Spremanje i pohrana ne mogu biti jednostavniji uz zatvorenu podlogu. • Poklonite djeci zanimljive rukotvorine koje sami mogu stvoriti i upotrebljavati s kompletima LEGO® DOTS. Kul kutija za čuvanje tajni u obliku mačke pomaže u izgradnji dječje kreativnosti i samopouzdanja. • Uz komplete LEGO® DOTS djeca mogu slobodno pokazati kreativnost i bez straha izraziti osobnost nakitom ili ukrasima koje sami izrade i prilagode. Igra LEGO kockama sada je privlačna i novoj skupini djece. • LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se sigurno spajali i razdvajali svaki put. Tako je još od 1958. • LEGO® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.
Tema DOTS
Dobna Granica 6+
Brand LEGO®
Tip proizvoda LEGO DOTS