text.skipToContent text.skipToNavigation

Einhell Power X-Change Aku škare za živicu GE-CH 36/65 Li-SoloIDEK000286851

Platite Visa karticom i učestvujte u nagradnom natječaju #NaSvomTerenu! Nagrađujemo najkreativnije komentare svake sedmice: 1xPanasonic 4K ULTRA HD TV, 2xSamsung Galaxy Note S20, 6xgaming console. Saznaj više.

Cijena
259,00 KM
Akumulatorske škare za živicu Einhell GE-CH 36/65 moćan je alat koji vam daje slobodu bez kabela zahvaljujući Power X-Change sistemu baterija.Škare služe šišanju živica i grmlja, a napaja se iz dvi...

Garancija: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Dostavljamo već od 05.08.2021

Akumulatorske škare za živicu Einhell GE-CH 36/65 moćan je alat koji vam daje slobodu bez kabela zahvaljujući Power X-Change sistemu baterija.Škare služe šišanju živica i grmlja, a napaja se iz dvije 18 V PXC punjive baterije. Noževi su izrađeni od lasersko rezanog i dijamantno brušenog čelika i baš poput metalnih zupčanika dizajnirani su za dug životni vijek. Rotirajuća ručka i ergonomska, tanka prednja ručka s mikroprekidačem čine ih ugodnima za rad. Akumulatorske škare imaju aluminijski poklopac za Odrezane grančice. Proizvod se isporučuje s praktičnim sakupljačem Odrezaka, štitnikom protiv udaraca sa zidnim držačem i čvrstim štitnikom za rezanje za skladištenje i transport. Baterija i punjač dostupni su zasebno.
Napon akumulatora 18 + 18 V
Duljina noža 72 cm
Brand Einhell
Garancija 2 god
Tip proizvoda Aku škare za živicu