text.skipToContent text.skipToNavigation

Einhell Ručna kružna pila TC-CS 1200/1IDEK000231844

Platite Visa karticom i učestvujte u nagradnom natječaju #NaSvomTerenu! Nagrađujemo najkreativnije komentare svake sedmice: 1xPanasonic 4K ULTRA HD TV, 2xSamsung Galaxy Note S20, 6xgaming console. Saznaj više.

Cijena
144,00 KM
Einhell TC-CS 1200 praktična je i snažna ručna kružna pila za različite poslove piljenja drva. Dubina reza i kut nagiba mogu se prilagođavati bez upotreba dodatnog alata, a s karbidnim listom pile ...

Garancija: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Dostavljamo već od 05.08.2021

Einhell TC-CS 1200 praktična je i snažna ručna kružna pila za različite poslove piljenja drva. Dubina reza i kut nagiba mogu se prilagođavati bez upotreba dodatnog alata, a s karbidnim listom pile moguće je piliti drvo različitih tvrdoća. Zahvaljujući velikoj ergonomskoj ručki, TC-CS 1200 odlično leži u ruci i vrlo je praktična za vođenje po materijalu. Rascjepni klin spriječava da se oštrica zaglavi i time pruža dodatnu sigurnost za korisnika i materijal. Precizni rezovi mogući su zahvaljujući paralelnom graničniku koji dolazi u isporuci, a moguće je i direktno spajanje na usisavač pomoću integriranog priključka. I na kraju da ne zaboravimo na čvrstu pocinčanu radnu ploču koja nudi izvrsna klizna svojstva za precizno kontinuirano piljenje.
Provrt lista pile (Ø) 16 mm
List pile (Ø) 160 mm
Broj zuba na pili 24
Maks. br. okr. u slob. hodu 5000 okr/min
Snaga 1230 W
Brand Einhell
Garancija 2 god
Tip proizvoda Kružne pile