text.skipToContent text.skipToNavigation

Einhell Kutna brusilica BAG 230ID EK000231898

Einhell Kutna brusilica BAG 230ID: EK000231898

Ista cijena za plaćanje do 24 rate. Više o načinima plaćanja saznajte ovdje.

Cijena
135,90 KM

Kvalitetna kutna brusilica, tiha u radu i sa malo vibracija, što joj daje sigurnost u radu. Ergonomski oblikovana mekana drška i dodatna drška i tanki dizajn omogućuju dobro držanje u ruci i dodata...  Saznaj više

Garancija: 2 + 1 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Produžena Einhell garancija

3 godine garancije

Einhell nudi produženu garanciju za Einhell uređaje i baterije. Potrebno je registrovati online Einhell uređaj unutar 30 dana od dana kupovine. Registraciju možete izvršiti ovdje.

 

Kvalitetna kutna brusilica, tiha u radu i sa malo vibracija, što joj daje sigurnost u radu. Ergonomski oblikovana mekana drška i dodatna drška i tanki dizajn omogućuju dobro držanje u ruci i dodatan komfor. Dodatna drška se može lagano ustabiliti u tri različite pozicije. Dodatna sigurnost je osigurana zbog funkcije laganog pokretanja. Zaštita reznih ploča se može brzo i bez alata prilagođavati. Kutna brusilica se praktično pohranjuje nakon rada s njom zbog prihvata kabla. Dodatna prednost kod rukovanja ovom brusilicom pruža glavna drška koja se može zakretati i ima ugrađenu antivibracijsku zaštitu za ugodan rad.
Tip proizvoda Kutne brusilice
Brand Einhell
Garancija 2 + 1 god
Regulacija brzine Ne
Snaga 2000 W
Maks. br. okr. u slob. hodu 6000 okr/min
Brusna ploča (Ø) 230 mm