text.skipToContent text.skipToNavigation

EINHELL baterija 18V 2.5 AhID EK000369722

EINHELL baterija 18V 2.5 AhID: EK000369722

Ista cijena za plaćanje do 24 rate. Više o načinima plaćanja saznajte ovdje.

Cijena
99,90 KM

EINHELL baterija 18 V Napon: 18 V Kapacitet: 2,5 Ah Broj baterija u setu: 2 Broj punjača u setu: 0  Saznaj više

Garancija: 1 + 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Produžena Einhell garancija

3 godine garancije

Einhell nudi produženu garanciju za Einhell uređaje i baterije. Potrebno je registrovati online Einhell uređaj unutar 30 dana od dana kupovine. Registraciju možete izvršiti ovdje.

 

 

Kataloški broj: 4511516

Einhell 18V 2,5 Ah Power X-Change baterija član je obitelji Power X-Change. Punjive baterije Power X-Change mogu se univerzalno koristiti za opskrbu energijom i izdržljivošću svakog akumulatorskog alata iz cijele obitelji proizvoda za vrt i radionice. Prednosti za kupca su očite: jedna punjiva baterija i jedan punjač za sve alate ne samo da štede značajne troškove kupnje, već univerzalna uporaba također pomaže u zaštiti okoliša i pruža fleksibilnost u kući i vrtu. Također eliminira neurednost i kaos zbog različitih punjivih baterija i punjača za svaki zasebni alat. Kvalitetna punjiva baterija odupire se memorijskom učinku i samopražnjenju, obično povezanom s baterijama, dajući konstantno veliku snagu. Snaga X-Change baterije od 18V od 2,5 Ah idealna je osnovna punjiva baterija iz obitelji Power X-Change, a također je prikladna za upotrebu u TWIN-PACK-u za primjene od 36 V. Sustav aktivnog upravljanja baterijama kojim se upravlja procesom ABS ima mikroprocesor za trajno praćenje parametara baterije. Stoga osigurava maksimalnu sigurnost, optimalne performanse alata, maksimalno vrijeme rada i maksimalan vijek trajanja. Trenutna razina napunjenosti može se provjeriti na LED zaslonu u 3 koraka. Kućište je dizajnirano da bude otporno na prašinu, koroziju i mehaničke utjecaje.

Produžite jamstvo na Power X-Change bateriju na 2 godine!Power X-Change baterije razvijene su kako bi zadovoljile najviše standarde kvalitete i sigurnosti.Jednostavno registrirajte Power X-Change bateriju unutar prvih 60 dana nakon datuma kupnje i iskoristite naše produljeno jamstvo na bateriju. Umjesto zakonskog jamstva od 6 mjeseci dobit ćete besplatno 2-godišnje jamstvo proizvođača. Dodatno jamstvo možete registrirati ovdje.
450E
POWER X-CHANGE- revolucionarni akumulatorski sistem za slobodu bez kablova u radionici i vrtu

Bez kablova – pruža slobodu na vašem projektu.
Za slobodan rad bez ogranicenja – bez smetnje i opasnosti povlacenja kabela iza sebe, bez buke, bez ispušnih plinova i naprezanja pri upravljanju teškim alatima na benzin.

ŠTEDITE PAMETNO

  • SAMO JEDNA PUNJIVA BATERIJA
  • ZA SVE PXC ALATE U RADIONICI I VRTU
Potrebna vam je samo jedna punjiva baterija da biste mogli koristiti svaki alat koji koristite u radionici, kuci i vrtu. To znaci da kada jednom kod kuce imate Power x-Change punjivu bateriju, u buducnosti jednostavno kupujete alate bez baterije. To je pametno, štedi Vaš novac i štiti okoliš.
 
AKTIVAN SISTEM UPRAVLJANJA BATERIJOM
 
RaČunalno potpomognut sustav za aktivno upravljanje baterijama trajno nadgleda i kontrolira sve sigurnosne procese elektricnih komponenti i pripadajuceg hardvera.
To rezultira cijelim nizom prednosti:
  • DULJI SERVISNI VIJEK BATERIJE
  • MAKSIMIZIRANO VRIJEME RADA
  • OPTIMIZIRANA SNAGA ALATA
  • POVECANA SIGURNOST

Tip proizvoda Akumulatori i punjači
Brand Einhell
Garancija 1 + 2 god
Masa 0.4 kg
Napon akumulatora 18 V
Kapacitet (Ah) 2.5 Ah