text.skipToContent text.skipToNavigation

EINHELL akumulatorska ručna kružna pila TE-CS 18/190 Li BL - SoloID EK000463443

EINHELL akumulatorska ručna kružna pila TE-CS 18/190 Li BL - SoloID: EK000463443

Ista cijena za plaćanje do 24 rate. Više o načinima plaćanja saznajte ovdje.

Cijena
280,00 KM

Einhell akumulatorska ručna kružna pila TE-CS 18/190 Li BL-Solo moćan je član Power X-Change obitelji iz Einhella. Kvalitetne litij-ionske punjive baterije iz obitel...  Saznaj više

Besplatna dostava

Garancija: 2 + 1 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Produžena Einhell garancija

3 godine garancije

Einhell nudi produženu garanciju za Einhell uređaje i baterije. Potrebno je registrovati online Einhell uređaj unutar 30 dana od dana kupovine. Registraciju možete izvršiti ovdje.

 

 

Einhell akumulatorska ručna kružna pila TE-CS 18/190 Li BL-Solo moćan je član Power X-Change obitelji iz Einhella. Kvalitetne litij-ionske punjive baterije iz obitelji Power-X-Change mogu se slobodno kombinirati sa svim PXC uređajima. Uz to, motor bez četkica daje više snage i radi dulje od uobičajenih motora s ugljenim četkicama - potpuno bez ikakvih znakova mehaničkog trošenja. Akumulatorska ručna kružna pila je praktična i laka za rukovanje zahvaljujući opcijama podešavanja bez alata za dubinu rezanja i kutu nagiba, kao i mehanizmu za jednostavnu izmjenu lista pile putem blokade osovine. Velika ručka nudi sigurno držanje kako bi se spriječio umor tijekom rada. Visokokvalitetni list pile daje precizne i čiste rezove. Adapter za usisavanje prašine pomaže u održavanju čistoće radnog mjesta. Kvalitetna LED rasvjeta omogućuje precizniji rad. Akumulatorska ručna kružna pila kompatibilna je sa svim Einhell vodilicama. Ovaj proizvod dolazi bez baterije ili punjača. Oni su dostupni zasebno, na primjer kao praktični početni set.

Proizvod se isporučuje bez baterije i punjača.

 
450E
POWER X-CHANGE- revolucionarni akumulatorski sistem za slobodu bez kablova u radionici i vrtu

Bez kablova – pruža slobodu na vašem projektu.
Za slobodan rad bez ogranicenja – bez smetnje i opasnosti povlacenja kabela iza sebe, bez buke, bez ispušnih plinova i naprezanja pri upravljanju teškim alatima na benzin.

ŠTEDITE PAMETNO

  • SAMO JEDNA PUNJIVA BATERIJA
  • ZA SVE PXC ALATE U RADIONICI I VRTU
Potrebna vam je samo jedna punjiva baterija da biste mogli koristiti svaki alat koji koristite u radionici, kuci i vrtu. To znaci da kada jednom kod kuce imate Power x-Change punjivu bateriju, u buducnosti jednostavno kupujete alate bez baterije. To je pametno, štedi Vaš novac i štiti okoliš.
 
AKTIVAN SISTEM UPRAVLJANJA BATERIJOM
 
RaČunalno potpomognut sustav za aktivno upravljanje baterijama trajno nadgleda i kontrolira sve sigurnosne procese elektricnih komponenti i pripadajuceg hardvera.
To rezultira cijelim nizom prednosti:
  • DUŽI SERVISNI VIJEK BATERIJE
  • MAKSIMIZIRANO VRIJEME RADA
  • OPTIMIZIRANA SNAGA ALATA
  • POVECANA SIGURNOST

Tip proizvoda Kružne aku pile
Brand Einhell
Garancija 2 + 1 god
Maks. br. okr. u slob. hodu 3800 okr/min
Broj baterija u paketu 0 kom
Napon akumulatora 18 V
Provrt lista pile (Ø) 20 mm
List pile (Ø) 190 mm