Xplorer board - eKupi.ba - Vaša sigurna Internet kupnja
Katalog proizvoda

Balance Scooter Xplorer Board: Budućnost prevoza?

4444661.png
Želite li praktičan, a istovremeno kul prevoz po gradu ili samo tražite novi način zabave? Zanima li vas kako je to „driftati“ i surfati po tlu? Sanjate li oduvijek o tome da lebdite umjesto da hodate? Do sad ste već zasigurno čuli za ili čak i vidjeli Balance Scooter, inovativan i pametan board za koji mnogi vjeruju da će biti budućnost prevoza. Jednostavan za upotrebu i siguran po svim svojim karakteristikama, omogućuje vam da ga koristite bez ikakvih briga. 

Balance Scooter smatra se najnovijim prevoznim sredstvom danas. To je moderna inačica klasičnog Segway-a. Radi više-manje na istom principu, s jedinom razlikom što nema ručke, pa su ruke slobodne. Na prvi pogled, možda nećete biti dovoljno hrabri za korištenje ovog električnog scooter-a, ali uz malo prakse, lako ćete se naviknuti na njega i shvatiti da je upravljanje iznimno jednostavno.

Karakteristike Balance Scooter-a Xplorer Board

Balance scooter ima jedinstveni inercijalni sistem i poseban algoritam, koji je ustvari temelj njegove ravnotežne funkcije. Zahvaljujući tome, koristi se gravitacija tijela kako bi se kontrolisalo gibanje ovog high-tech prevoznog sredstva, uključujući ubrzavanje, usporavanje i kočenje. To se može postići jednostvano naginjanjem naprijed ili nazad. Ukratko, to je kao vožnja biciklom, samo što je mnogo zabavnije. 
4444662.png
Balance scooter ima jedinstveni inercijalni sistem i poseban algoritam, koji je ustvari temelj njegove ravnotežne funkcije. Zahvaljujući tome, koristi se gravitacija tijela kako bi se kontrolisalo gibanje ovog high-tech prevoznog sredstva, uključujući ubrzavanje, usporavanje i kočenje. To se može postići jednostvano naginjanjem naprijed ili nazad. Ukratko, to je kao vožnja biciklom, samo što je mnogo zabavnije.    Xplorer Board Balance Scooter dolazi sa Samsung litij-ionskom baterijom, koja traje duže nego ostale litijske baterije. Za razliku od ostalih jeftinijih baterija, nezapaljiva je, što vam itekako daje sigurnost. Vrijeme punjenja joj je izuzetno kratko za bateriju takvog kapaciteta, samo 1-2 sata.

Xplorer Board dostiže brzinu do 15 km/h sa snagom motora 350w*2. Maksimalna težina korisnika je čak 120 kg. Maksimalna kilometraža je 15-20 km, što zavisi od težine korisnika i podlozi po kojoj se vozi. Najveći ugao uspona je 15 stepeni.  
Dodatnu zabavu pruža mogućnost spajanja bluetooth-om na bilo koji uređaj, pa se primjerice možete voziti slušajući vašu omiljenu muziku, a to sve može biti popraćeno i malim light-show-om koji omogućavaju LED svjetiljke. 

Obzirom da je Balance Scooter budućnost prevoza, nabavite ga odmah! Ekskluzivno na eKupi iskoristite popust u pretprodaji i prvi u gradu provozajte se na ovom čudu tehnologije! Zabavno i korisno u isto vrijeme! :) 
RSscooter-slika4_5.jpg

Xplorer board

Zimske auto gume