Samsung Galaxy Note8 - eKupi.ba - Vaša sigurna Internet kupnja
Katalog proizvodaGalaxy Note8

Dodaci za Galaxy Note8


Samsung Galaxy Note8

Vidite širu sliku i komunicirajte na potpuno novi način. S mobilnim uređajem Galaxy Note8 u ruci, veće stvari samo čekaju da se dogode.Veći zaslon znači više prostora da činite velike stvari. Budite veliki sa zaslonom 6,3“ uređaja Galaxy Note8. To je najveći zaslon na uređaju Note, no ipak Vam lagano pristaje u ruku.
Beskrajan zaslon: gotovo bez okvira, s punim prednjim staklom i zaslonom od ruba do ruba.

Samsung Galaxy Note 8

Dizajn - Veliki zaslon koji Vam stane u ruku. Beskrajan zaslon.

Inovativni dizajn mobilnog uređaja Galaxy Note8 omogućava beskrajan zaslon od 6,3“. To je dosad najveći zaslon uređaja Galaxy Note - pruža Vam više zaslona za veći pogled te više prostora za uporabu olovke S Pen. Uz to ga je ugodno držati u ruci jer se simetrična zakrivljenost i omjer širine i visine od 18,5:9 ujedinjuju da bi stvorili usko tijelo.

Čak ćete i u gledanju filmova više uživati uz omjer širine i visine beskrajnog zaslona od 18,5:9. U pejzažnom načinu rada Galaxy Note8 nudi Vam 14% šire područje gledanja koje stvara bogatije, sveobuhvatnije iskustvo koje Vas obuzima gdje god se nalazili. 14% šire područje gledanja u usporedbi s uređajem Galaxy Note5.

Galaxy Note8 pametni telefon dizajniran je da ga koristite jednostavno i s lakoćom. Prekrasna zakrivljenost i besprijekorno tijelo stvoreni su tako da možete ugodno uhvatiti uređaj i da imate više prostora za slobodno pisanje olovkom S Pen. Skener otiska prsta gotovo je u ravnini sa stražnjim dijelom, a početna je tipka ugrađena ispod beskrajnog zaslona da bi ostala nevidljiva dok Vam ne zatreba. To je početak besprijekornog iskustva.

Omjer širine i visine 18,5:9 stvoren je za obavljanje više zadataka odjednom. Uključite način rada Multi Window za otvaranje dvije aplikacije istovremeno. Za te dvije aplikacije koje koristite istovremeno, unaprijed određene postavke sustava App Pairing omogućavaju vam da ih otvorite istovremeno jednim dodirom. Sada je jednostavnije nego ikad slušati glazbu dok pronalazite put ili čitati recenzije dok kupujete.

Samsung Galaxy Note 8

Kamera - Trenuci, izbliza i jasni

Fotografirajte oštre i jasne slike s Vašom dvostrukom kamerom pametnog uređaja Galaxy Note8. Njegova telefoto kamera ima 2x optički zoom koji omogućava jasno zumiranje. Obje kamere imaju optičku stabilizaciju slike (OIS) za stvaranje fotografija koje ispadaju prekrasno stabilno čak i kada se kamera trese.

Fokusirajte što želite prije nego što pritisnete okidač. Live focus omogućava Vam da fotografirate prekrasne bokeh slike na kojima se subjekt ističe. Ako niste potpuno zadovoljni, uvijek možete naknadno prilagoditi razinu pozadinske zamagljenosti.

Sjajne fotografije udaljene su samo jedan dodir, čak i kada je mračno. Širokokutna kamera mobilnog uređaja Galaxy Note8 hvata više svjetla velikim pikselima od 1,4µm i svijetlom lećom F1.7, istovremeno se brzo i točno fokusirajući zahvaljujući senzoru Dual Pixel.

Oštre slike čak i u mraku i kada je teško držati telefon stabilnim. Dvostruka kamera uređaja Galaxy Note8 ima širokokutnu kameru koja ima sjajne mogućnosti na slabom svjetlu koje već očekujete od telefona Galaxy, dok Vam telefoto kamera pruža 2x optički zoom da snimite predmete u blizini, kao i one udaljene. Obje imaju optičku stabilizaciju slike, tako da ćete dobiti stabilne slike čak i kada zumirate.

Samsung Galaxy Note 8

Performanse - Potiču na pomicanje granica

Galaxy Note8 Vaš je portal u novi svijet kada je spojen na ovaj raspon uređaja i sučelja. To je svijet u kojem se granice probijaju, a barijere slamaju tako da možete vidjeti više, podijeliti više i učiniti mnogo više toga bez puno truda.

Pametni telefon Galaxy Note8 radi brzo i besprijekorno preuzimali Vi igrice ili obavljali više zadaća odjednom, a mobilni procesor visokih performansi od 10nm i 6GB RAM omogućavaju da sve teče glatko. Uz to, s bežičnim punjenjem, snaga je na Vašoj strani.

Pretražujte Internet, preuzimajte dokumente i gledajte videozapise brzo i s lakoćom. Galaxy Note8 podržava i gigabit LTE i gigabit Wi-Fi, što znači da je stvoren da Vam pruži superiornu brzinu veze tako što pristupa brzinama mreže koje mogu doseći čak i 1 gigabit u sekundi.

Samsung Galaxy Note 8

S-Pen - Komunicirajte na nove načine

Koristite S Pen da se izrazite na način koji će učiniti razliku. Nacrtajte vlastite emotikone da pokažete kako se osjećate ili napišite poruku na fotografiji i pošaljite ju kao ručno napisanu bilješku. Činite važne stvari s olovkom S Pen.

Komunicirajte na novi način uporabom olovke S Pen. Stvorite vlastite animirane GIF-ove i dijelite ih s prijateljima ili na društvenim mrežama. To je najbolji alat za samoizražavanje.

Crtajte vlastite emotikone, stvorite animirane GIF-ove ili napišite rukom napisane poruke na fotografijama. Live message dopušta Vam da izrazite svoje osjećaje i pošaljete ih ljudima do kojih Vam je stalo.

Kada moramo voditi bilješke ili kada nas uhvati inspiracija, prvi nam je instinkt da potražimo olovku. Zato uistinu ima smisla da serija mobilnog uređaja Galaxy Note ima olovku S Pen. S Pen za Galaxy Note8  ima vrh od 0,7 mm koji je tanak i precizan kao Vaša najdraža olovka tako da možete crtati i pisati s točnošću. Ako trebate nešto poništiti, samo pritisnite tipku sa strane da pretvorite S Pen u gumicu.

Samsung Galaxy Note 8

DeX - Pretvorite svoj telefon u iskustvo slično osobnom računalu

Neke se stvari obavljaju brže i bolje kada imate tipkovnicu pune veličine i veliki monitor. Sa svojim uređajem Galaxy Note8 i sustavom DeX  trebate se samo spojiti na monitor, tipkovnicu i miš te hotelsko predvorje ili lounge zračne luke sada postaju Vaš novi ured.

Samsung Galaxy Note 8
Samsung Galaxy Note8 i S Pen ocijenjeni su sa IP68, što znači da su oboje zaštićeni od ulaska prašine te otporni na vodu. Ocjena otpornosti na vodu temelji se na uvjetima testiranja potapanja u svježoj vodi do 1,5 metara do 30 minuta.